Beşiktaş'ta zincirleme trafik kazası

Beşiktaş'ta yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda duramayan otomobil kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı. 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 otomobil de büyük hasar meydana geldi.

Beşiktaş'ta zincirleme trafik kazası
Beşiktaş'ta zincirleme trafik kazası
GİRİŞ 17.10.2021 17:16 GÜNCELLEME 17.10.2021 17:16

Kaza saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Barbaros Bulvarı Beşiktaş Meydanı yönünde iddiaya göre hızlı ilerleyen otomobil yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda duramayınca kırmızı ışıkta bekleyen bir cipe sonra da bir otomobile çarptı. Kayan otomobilin çarptığı otomobil de önündeki otomobile çarpınca 4 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 1 kişi hafif yaralanırken 2 otomobilde büyük hasar meydana geldi. Kaza yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri başka bir kazanın yaşanmaması için önlem aldı. Yaklaşık 1 saat aksayan trafik araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

Kazaya karışan cipte bulunan İpek Öney "Biz orta şeritte kırmızı ışıkta beklerken arkadan aracın kayarak geldiğini gördüm. Önce bize sonra önündeki araca çarptı. Önünde çarptığı araç da bir öndekine çarpınca zincirleme kaza oldu. Galiba yaralı yok ama öndeki arabalar pert oldu. Yağmurdan kaydı galiba, hızlı geliyordu frene basmaya çalışmış ama fren tutmamış" diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar