İstanbul'un trafik sıkıntısı her geçen gün büyürken, metrolarda seferlerin azlığı vatandaşı çileden çıkardı. Yenikapı-Kirazlı Metrosuna bağlı Menderes istasyonunda araçlar dolu gelince duraklarda yoğunluk oluştu. Onlarca kişi tıklım tıklım olan metroya binmedi.

İstanbul'un trafik sıkıntısına metroda seferlerin azlığı da eklenince vatandaş çileden çıktı. Yenikapı-Kirazlı metrosuna bağlı Menderes istasyonuna bekleyen vatandaşlar araçların dolu gelmesi sonucu yoğunluk oluşturdu. Onlarca vatandaş tıklım tıklım olan metroya binemedi. Yoğunluk nedeniyle sosyal mesafe kuralı da ihlal edildi.

Yorumlar 101 Yorum Var
  • Gökyüzü 21.10.2021 19:30
    Peki ya Ankara ? Son 4 gündür metrolar ayrı bir yavaş normalde 30 dakikada ulaşmam gereken yere 45 dakikada ulaşamıyorum, haliyle iş servisini kaçırıp bir daha bilet basmak zorunda kalıyorum. Biz ne yapalım ?
  • dursun 21.10.2021 19:06
    Herşey çok güzel oluyor ne güzel hizmetler yapıyorlar doğrusu hazır olan metroyu bile halkın hizmetine sunamıyorlar ne yazıkki bunların beceriksizliğini istanbulda yaşayan insanlarımız göremediler bu limanoğlunun şovmenkliğine aldandılar
  • medo 21.10.2021 18:56
    Eğer insanlar hizmet isteseydi, ulaşım sorunun çözülmesini isteseydi. Yalandan, algıdan, boş laf salatasından başka bir marifeti olmayan bu adama mı oy verirlerdi, yoksa elinde seksen tane, taslağı çizilmiş, simülasyonu yapılmış projesi olan Binali Yıldırıma mı oy verirdi. Bu adama hizmet edecek diye oy veren varsa önce aklını bir muayene ettirsin. Yok bilerek oy verdilerse de sonuçlarına katlanacak. Daha da beter olsunlar inşallah.
  • mehmet 21.10.2021 18:50
    bu yapılan bilinçli.. halkı psikolojik olarak öfkeye ve kızgınlığa sürüklemek.. bu ve bunun gibilerle insanları başkaldırıya itaatsizliğe ve öfke seline atacaklar.. sonuçta küçük bir kıvılcım ülkede büyük sorunlar oluşturacak.. buna dikkat edilmeli.. sorun devam ederse bilin ki kasıtlı oarak halk öfkeyle dolduruluyor demektir..
  • Görülen köy.... 21.10.2021 18:37
    Poşet ücreti ile patates fiyatları ?? Var mı arttıran ??
Daha fazla yorum görüntüle