Karnındaki bebeğiyle birlikte koronavirüsten hayatını kaybetti

İzmit'te Elif Balcı (30), koronavirüse yakalandı. Ev karantinasında sağlık durumu ağırlaşan Balcı, kaldırıldığı hastanede önce bebeğini kaybetti. Hemen operasyona alınan Balcı da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Karnındaki bebeğiyle birlikte koronavirüsten hayatını kaybetti
Karnındaki bebeğiyle birlikte koronavirüsten hayatını kaybetti
GİRİŞ 21.10.2021 18:09 GÜNCELLEME 21.10.2021 18:09
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İzmit'te bebeğinin zarar göreceği endişesiyle Covid-19 aşısı yaptırmayan hamile Elif Balcı, kendisindeki bazı belirtiler üzerine test yaptırdı.

Covid-19 test sonucu pozitif çıkan ve evde karantinaya alınan Balcı, sağlık durumunun ağırlaşmasıyla özel hastaneye kaldırıldı. Tedavi sırasında Balcı, karnındaki bebeğini kaybetti. Hemen operasyona alınan Balcı, entübe edildikten sonra yoğun bakımda tedaviye alındı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen Balcı da bebeğinden sonra hayatını kaybetti.



Özel sağlık meslek lisesinin sahibi olan Metin Balcı'nın eşi, 1 çocuk annesi Elif Balcı'nın cenazesi, İzmit Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 20
  • Hyr 2 yıl önce Şikayet Et
    lan kim diyor aşının bebeğe zararı var ağzını burnunu kıracağım.
    Cevapla
  • Vebal 2 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef aşı karşıtlarının bunda vebali var. Bilip bilmeden konuşanların vebali var. Allah bu hanıma rahmet eylesin onlara da akıl fikir versin.
    Cevapla
  • yağmur 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Dr Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Corona öldürüyor, aşı koruyor... Vebali var insanlara bilmeden vesvese vermenin... Doktorlarımızın tavsiyelerine uymaya gayret edelim... Rabbim rahmet eylesin, mekanı cennet ola... Aşı olmayıp koronaya yenik düşen bir nevi (kasıtlı olmasada) intihar etmiş oluyor, tıbben görülen bu
    Cevapla
  • Sedat 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet mecbur etmiyor sen ne diyorsun. Devlet mi sorumlu zorlamadığı için. Lütfen ağzımızdan çıkanın nereye gidebileceğini hesap edelim. Sorumluluk sende olsaydı devleti yönetseydin bu kadar kolay karar verip insanları zorlar mıydın?
    Cevapla
  • Mahoni 2 yıl önce Şikayet Et
    İslam uleması salgın hastaliklardan vefat edenler inşaallah şehit olarak olmuştur diyorlar ( imanı varsa ) Allah son nefesimizde imanlı gitmek nasip etsin ölenlere rabbim rahmet etsin geride kalanlara selamet versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!