Van'da 188 düzensiz göçmen yakalandı

Van’ın Özalp ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda 188 düzensiz göçmen yakalandı.

Van'da 188 düzensiz göçmen yakalandı
Van'da 188 düzensiz göçmen yakalandı
GİRİŞ 22.10.2021 09:16 GÜNCELLEME 22.10.2021 09:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca 21 Ekim 2021 günü saat 13.00 sıralarında Özalp ilçesi Yukarı Tulgalı Mahallesi hudut hattı gerisinde göçmen hareketliliğini engelleme faaliyeti kapsamında icra edilen planlı faaliyet esnasında operasyon yapıldığı belirtildi. Açıklamada, “Yapılan operasyonda ülkeye yasadışı yollarla girdiği tespit edilen 172 Afganistan ve 16 Pakistan uyruklu olmak üzere toplam 188 düzensiz göçmen yakalanmıştır. Yakalanan düzensiz göçmenler işlemleri yapılmak üzere ilgili kurumlara teslim edilmiştir. Bölgemizde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalar, yine halkımızın desteğiyle daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir” denildi.

 

YORUMLAR 4
  • niksarlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahın gazabı bu kardeşlerimizi bu hale getirenlerin üzerine olsun..islam alemi birlik olmadıktan sonra dahada kötü olacak..
    Cevapla
  • yaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi genç sağlıklı çalışsın memlekete para göndersin diye göndermiştir aileleri afganlar çok zor durumda. Yardım kampanyalarına destek verin lütfen.
    Cevapla
  • nefer 2 yıl önce Şikayet Et
    Düzenli göçmen ne demektir ki düzensiz imiş bunlar???
    Cevapla
  • Dadaş25 2 yıl önce Şikayet Et
    Hani 7/24 sınır güvenliği için duvarlar nöbetler tutulup duvarlar örülüyordu? Adamlar girmişler siz ülke içinde yakalıyorsunuz. İhbar olmasa yakalanmadan adamlar istanbula kadar gelecek. Ki zaten bir tanesini yakalıyorsunuz binlercesi elini kolunu sallaya sallaya geliyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'