Hadımköy'de, sürücülerinin sürat yaparak birbirleriyle yarıştığı iki otomobilden biri, önlerinde ilerleyen başka bir otomobile çarptı. İki otomobilin hasar gördüğü kaza anı arkadan gelen bir aracın kamerasına yansıdı.

Kaza, öğlen saatlerinde Hadımköy Çatalca yolunda meydana geldi. İki otomobil sürücüsü birbirleriyle yarışarak, yolda süratli bir şekilde ilerledi. Yarış sırasında otomobillilerden biri önündeki bir başka otomobile çarptı. Çarpışan iki otomobil de hasar görürken, iki sürücü de şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu. Yarıştaki diğer otomobilin sürücüsü kazaya aldırmayıp durmayarak, aracıyla uzaklaştı. Bildirilmesi üzerine sevk edilirken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • tahir 22.10.2021 23:41
    Kazaya sebep olanlardan siyah araba "kırmızı suv önüme kırdı" diyecek, bundan sonra araba sürerken şerit değiştirirken sağdan soldan makasa girebilecek araçları da kollamak gerekecek. Kırmızı suv an itibariyle etrafımda araba yok deyip önündeki beyaz pikabı rahatça sollamak istiyor ama ne bilsin iki tarafına canavarın yanaştığını o da tekrar sola kırınca bmw çarpıyor.
  • görüntüyü çeken 22.10.2021 23:25
    yarış yapıp kazaya sebep olan mahlukatlar en ağır cezayı almalı.fakat görüntüyü çeken araba da sol şeritten gidiyor.ne işin var orada.arkadan gelen araçlar zaten hızlı geliyor.sağ şeritten gidersen kurallara uygun gidersin.çok var bizde bunlardan.sol şeridi inadına gereksiz yere işgal eden.sinyalin S sinden haberi olmayan.almanyada bizdeki şoförümsülerin yüzde doksanı ehliyet alamaz.
  • Denizci 22.10.2021 23:06
    Hatanın affı olmaz adelet gereken cezayı vermeli
  • Dervaz 22.10.2021 22:53
    Cinayetten yargıla ömür boyu men ver bune yaa
  • Nuri 22.10.2021 22:51
    Bu kaza değil cinayete teşebbüs... O kaçan beyaz araba ile diğer yarışan siyahın şöförlerini kazığa oturtacaksin... Hiç günahı olmayan kırmızı araçtaki insanlarin ölümüne sebep oluyorlardı...
Daha fazla yorum görüntüle