Şile otobanında karşıdan karşıya geçmek isteyen bir vatandaşa hızla gelen araba çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan vatandaş, seyir halinde olan kamyonun altında kalmaktan son anda kurtulurken, o anlar bir aracın güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay geçtiğimiz günlerde Şile otobanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, karşıdan karşıya geçmek isteyen bir vatandaşa hızla gelen otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan vatandaş yolun diğer şeridinde seyir halinde olan kamyonun altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaza anı bir başka aracın güvenlik kameralarına yansıdı.

O anlar kamerada

Kameraya yansıyan görüntülerde, otobanda karşıdan karşıya geçmeye çalışan vatandaşa bir aracın çarpmasının ardından vatandaşın yola savrulması ve diğer şeritten gelen kamyonun altında kalmaktan son anda kurtulması yer alıyor.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Dogrucu 25.10.2021 18:03
    Yola atlayan adam yandı hepsini ödeyecek simdi
  • ahmet 25.10.2021 17:52
    iyi bakin, dünyada birtek türkiyede görebileceginiz manzara. otobanda yaya nedir ya
  • vermediyse Mabud... 25.10.2021 17:23
    Mahmut kardeş. adam kaputta değildi. Adam kamyonun kasasından !!! atladı arabanın önüne. Çok açık görülüyor. Sen yanlış gördün.
  • cemxcem 25.10.2021 16:58
    Adam bildiğin yaya geçidi varmışta yollar ona aitmiş gibi normal bir yürüyüşle karşıya geçmeye çalışmış Sarı araba sağa kaçmış vurmamak için beyaz araba da geç farketmiş, yaya alkollü mü psikolojik sorunları olan birimi bilinmez. geçmiş olsun
  • Sabri 25.10.2021 16:38
    Mantar toplamayamı çıkmış yola bunlar insanın başını belaya sokar. Sonrada yakınları utanmadan kan parası isterler.
Daha fazla yorum görüntüle