İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu güzellemeye devam ediyor. Katıldığı bir programda İmamoğlu ile ilgili açıklamada bulunan Akşener, şaşkınlık yaratan ifadeler kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener katıldığı bir programda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Daha önce İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet'e benzeterek skandal bir açıklamaya yer veren Akşener, İmamoğlu güzellemelerine devam ediyor.

"EKREM KARDEŞİMİN YÜZÜNDE RABBİ YESSİR GÖRDÜM"

Programda şaşkınlık yaratan açıklamalarda bulunan Meral Akşener, "Benim ablam 75 yaşında dindar bir kadın. Ablam AK Parti bünyesindeki dindar kadınlarla da beraber olan biri. Ablam bana 'Ekrem Kardeşimin yüzünde Rabbi Yessir gördüm' dedi. Arkadaşlarını sordum, onlar da sempati duymuşlar." dedi.

İMAMOĞLU'NU FATİH SULTAN MEHMET'E BENZETMİŞTİ

Akşener daha önce yaptığı bir açıklamada, "1453, Fatih Sultan Mehmet aynı senin gibi dedi ki; 'Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul'u alırım. Bizans'a, Avrupa'ya rağmen, Haçlılara rağmen ya İstanbul'u alırım ya İstanbul beni alır. İki kararlı lider ve İstanbul alındı." ifadelerini kullanmıştı.

Akşener'in bu açıklamaları uzun günler eleştirilerin hedefi olmuştu.

Yorumlar 40 Yorum Var
  • Numan Karaman 27.10.2021 19:52
    Rabbi Yessir bu jargon Fetö ağzı
  • Sefa 27.10.2021 18:08
    Durup dururken medya önünde bu açıklamanın yapılması bir yerlere mesaja benziyor. El hareketleride kontrol edilmeli.
  • Bir dost 27.10.2021 04:05
    Daha çok rüya görecekler
  • Ali ÖZ 26.10.2021 23:48
    Allahım Akıl Sağlığımı Koru diye hep dua ederim. Meral hanımın bu duaya benden daha çok ihtiyacı olduğundan eminim. Yazık
  • İsmail 26.10.2021 23:28
    Allah akıl fikir versin
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek