Düzce'de ters şeritten gelen motosikletli kurye, karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaya çarptı. Motosiklet sürüsünün yaralandığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Düzce Konuralp bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Necmi Hoşver Caddesi üzerinde ters istikamete giren bir pizza firmasına ait motosikletli kurye, Kafeler caddesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşı fark etmeyince, aniden çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza anı ise bölgede bulunan bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, kazanın ardından ne olduğunu anlayamayan yayanın, çarpışmanın şiddeti sonrasında ayağa kalkarak etrafına baktığı, sonrasında ise kendisine çarpan motosiklet sürücüsüne yardım ettiği görülüyor. Kazada motosiklet sürücüsü hafif yaralanırken, ters şeride girme sonucunda oluşan kaza sonrasında inceleme başlatıldı.

Kaz ile ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Mizah 28.10.2021 13:41
    Memlekette öküz çok.
  • kuzey 28.10.2021 13:32
    motosikletli canavarlar ulkemizde hem yayalarin h mde diger araclarin baslarina olmadik yerde olmadik belalar qciyorlar, Ben alkol almak zorunda kaldigim bir mekandan bes km lik evime aracimla gittim evet kullanmamak dogruydu ama kullandim aracimi, fakwt motosikletli vatandas geldi bana vurdu ve odedigim tazminatlar aldigim cezalar yuzunden intiharin esigine geldim, kardesim motosiklet kullanmayi bilmeyenmi tehlikeli alkol alanmi daha tehlikeli bi dusunsun herkez
  • şenol özturk 28.10.2021 12:46
    bunlar trafıgın yenı belası ve maalesef emnıyet sadece seyredıyor
  • kirlar 28.10.2021 12:21
    nolmeldir