Büyük tepki çekmişti! Heykeller apar topar kaldırıldı

Denizli'de Merkezefendi Belediyesi'nin Covid-19 sürecinde yoğun bir çalışma dönemi geçiren sağlık çalışanlarına ithafen inşa ettiği tematik sağlık parkındaki estetik ve mimari yapısı nedeniyle yoğun eleştiri alan heykeller, kaldırıldı.

GİRİŞ 29.10.2021 18:15 GÜNCELLEME 29.10.2021 18:15
Bu Habere 146 Yorum Yapılmış

Denizli'de Merkezefendi Belediyesi'nin Covid-19 sürecinde yoğun bir çalışma dönemi geçiren sağlık çalışanlarına ithafen inşa ettiği tematik sağlık parkındaki estetik ve mimari yapısı nedeniyle yoğun eleştiri alan heykeller, belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.



Merkezefendi Belediyesi'nin koronavirüs salgınında canı pahasına mücadele eden ve hayatını kaybeden sağlıkçılar için Bahçelievler Mahallesi Gülistan Caddesi'ndeki alana inşa ettiği tematik sağlık parkında yer alan, görüntüsüyle Türkiye'de gündem olan heykeller, dün gece saatlerinde kaldırıldı. Mimari yapısıyla vatandaşların tepkisini çeken 3 heykelin Merkezefendi Belediyesi'nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü deposuna götürüldüğü belirtildi. Heykellerin yerine ‘Çalıştıkça büyür aşkımız’ yazılı kalp şeklinde bir simge yerleştirildi. Sağlık personellerini simgeleyen heykellerin Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ın talimatıyla kaldırıldığı belirtildi.

YORUMLAR 146
  • Macır 2 yıl önce Şikayet Et
    Cehapeliler bile korkuyordu bu heykellerden
    Cevapla
  • Salih 2 yıl önce Şikayet Et
    neden heykel söyleyeyim, para aktarmanın en kolay yolu çünkü, sanatsal değeri var diyerek yüklü miktarda para belediyelerden paravan yandaşlara ve kendi hesaplarına aktarılıyor
    Cevapla
  • yiğit 2 yıl önce Şikayet Et
    belediye başkanının sinirli hali heykeli yapılıp bırakılsın
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hem çöpleri toplamaz hem de kirletir.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizi gidi putperestler sizi vatandaşı enayi mi zannediyorsunuz
    Cevapla
  • Halil Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Halil Efe ben
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor