Taksiciyi bayıltıp parasını gasbettiler

Denizli'de kimliği belirsiz 3 kişi, müşteri gibi bindikleri taksinin şoförü Süleyman Burak Yalgın’ı (29) başına sert cisimle vurarak bayıltıp, cebindeki yaklaşık bin TL'yi alarak kaçtı

Taksiciyi bayıltıp parasını gasbettiler
Taksiciyi bayıltıp parasını gasbettiler
GİRİŞ 04.11.2021 14:39 GÜNCELLEME 04.11.2021 14:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Pamukkale ilçesi Asmalıevler Mahallesi'nde bugün saat 06.30 sıralarında kimliği belirsiz 3 kişi, Süleyman Burak Yalgın yönetimindeki 20 T 0294 plakalı taksiye bindi. Taksiyle Merkezefendi ilçesi Merkezefendi Mahallesi Badem Sokak'ta tenha bir sokağa giden 3 kişiden biri, sürücü Yalgın'ın başının arkasına sert bir cisimle vurarak bayılttı. Şüpheliler, Yalgın'ın cebindeki yaklaşık bin TL'yi alarak kaçtı.

Saat 08.30 sıralarında, gece çalışan Yalgın'ı taksiyi teslim almak için arayan araç sahibi Vedat Teryaki ulaşamadı. Araca takılı olan takip uygulama sisteminden taksinin yerini tespit eden Teryaki, Yalgın'ı direksiyon başında başından yaralı ve baygın buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yalgın'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Süleyman Burak Yalgın, 3 kişinin müşteri gibi bindiği taksiyi tenha bir sokağa götürdüğünü, ardından da arka koltukta oturan birinin başına sert cisimle vurduğunu söyledi.

Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Vatanislam 2 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar arttırılmadığı sürece kimsenin canı güvende değil. Suç işleyen suçuna göre ceza evinden çıkamayacağı bilirse buna da yeltenmez. Ama ülkemizde ne yazık ki 100 fazla dosyası olan insanlar var. cezalar katlamalı şeklinde olması lazım yani birisi 3. hırsızlığını yaptığında 30 yıl filan yiyecek ki 4. cezayı işlemeye ömrü yetmesin
    Cevapla
  • CABBAR 2 yıl önce Şikayet Et
    tutuksuz yargılanacaklar sorun yok,çünkü adaket yok,yetersiz.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    hırsızlık soygun gasp yapanları müebbet hapis olmalıki caydırıcı olsun yoksa başaçıkılmaz.
    Cevapla
  • abdullah 23 2 yıl önce Şikayet Et
    hırsızların bu kadar rahat hareket etmelerinin tek sebebi kanunlarımızın onlara sinek vızıltısı gelmesi.ben hala daha bu hırsızların ellerinin neden kesilmediğini anlamış değilim, hırsızlar namuslu vatandaştan daha mı değerli soruyorum.
    Cevapla
  • hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    100 %100 haklısın kardeş bende çok sordum ama duyan yok .
    Cevapla
  • Aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    3 kişi bir adam etmez.. öylede bir durum var....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?