İBB Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde çalışan Utkan Baştürk, sosyal medya paylaşımlarında ve Esenler Belediyesi Çağrı Merkezi’ni arayarak Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu’yu tehdit etti.

İBB Meclis toplantılarında yaptığı konuşmalarla dikkatleri üzerine çeken Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, her meclis konuşması sonrası CHP’lilerin hedefi oluyordu. Göksu bu kez İBB’de Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde görevli personel olan ve sosyal medya paylaşımlarından CHP’li olduğu anlaşılan Utkan Baştürk’ün tehditlerine ve ağır hakaretlerine maruz kaldı. İBB tarafından bu dönemde CHP örgütü referansıyla işe girdiği anlaşılan Utkan Baştürk’ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar kamuoyunda infiale sebep oldu.

ESENLER BELEDİYESİ’Nİ ARAYIP HAKARETLER ETTİ

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu’yu Facebook hesabı paylaşımlarıyla tehdit eden Utkan Baştürk, Esenler Belediyesi Çağrı Merkezi üzerinden de tehdit, hakaret ve küfürlerini sürdürdü. Utkan Baştürk, Esenler Belediye Başkan Danışmanı Abdullah Aksu’yla yaptığı görüşmede Aksu’ya da tehdit, hakaret ve küfürler savurdu.

 

Yorumlar 22 Yorum Var
  • Urfalı 07.11.2021 22:03
    Alayınız geliniz kininizde boğulacaksınız sahte kabadayılar onun bunun evlatları moderatör lütfen mesajımı makasla ma yayınla keleğe duble kelek allahtan başka kimseden korkumuz yok ne lan bu kendilerini ne zanediyo lar bağlan la bağla kimidnizlan siz bu kadar ahkam keisyonuz yazık peşinizden gelen kafası boş adamlara
  • Yüksel 06.11.2021 23:37
    Çok demokratlar çok İmamoğlu eleştiren olursa i zaman demokrasi birere kadar
  • Sefa 05.11.2021 20:19
    Bu langavuğu bana bağlayın
  • meryem 05.11.2021 20:00
    karın ağrîsı neymiş.
  • Vanli 05.11.2021 19:57
    Vayyy delikanlıya bak bee... Polis savcı karşısına çıkınca süt dökmüş kediye dönersin. Karşına dişli biri çıkıp hesap sordumu kaçacak delik ararsın. Seni zavallı kukla.
Daha fazla yorum görüntüle