Antalya'da bir halk otobüsü, freni boşalınca durağa ve 2 araca çarptı. En son mobese ve elektrik direklerini devirip duran otobüs kazasında ölen ya da yaralanan olmazken, olay ve panik anları kameralara yansıdı.

Kaza, Muratpaşa ilçesi Güllük Caddesi'nde dün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Şükrü Bahadır (68) yönetimindeki 07 AU 0232 plakalı halk otobüsü, freni boşalınca durağa çarptı. Kaza sonrası otobüs şoförü, trafiğe engel olmaması için aracı yol kenarına almak istedi.

Bu sırada mobese direğini deviren otobüs, kırmızı ışıkta bekleyen Bülent Durmaz yönetimindeki O7 EZL 53 plakalı otomobil ile Hasan Sakarkaya'nın kullandığı 07 GN 339 plakalı kamyonete ve son olarak elektrik direğine çarparak durdu. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, otobüs şoförü ifadesi için polis merkezine götürüldü. Şükrü Bahadır, kazanın otobüsün freninin tutmamasından kaynaklandığını söyledi.

OTOBÜSTEKİ VE ÇEVREDEKİ KAMERALAR GÖRÜNTÜLEDİ

Kaza anı, otobüsün ve civardaki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Otobüsün içindeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, durağa çarpan araçtaki yolcular korku ile sürücünün yoluna devam etmesini bekliyor. Sürücü aracın vitese girmediğini söyleyip yolcuları otobüsten indiriyor. Gelen polis ekibine otobüsün evrakını veren sürücü, aracın kenara çekilmesi talimatı üzerine tekrar sürücü koltuğuna oturuyor. Hareket eden otobüsün direklere çarpma anları ve şoförün araçtan inişi, görüntülerde yer aldı. Civardaki bir iş yerinin kamerasına ise otobüsün direğe çarpması ve panik anları yansıdı.

Yorumlar 23 Yorum Var
  • ufuk 08.11.2021 23:43
    gecmis olsun ..Soför iyi soförmüski ...kimseye zarar gelmedi
  • Cihan 08.11.2021 23:41
    Birsey sormak istiyorum, neden Avrupada freni bosalmis kamyon, tir, otobus veya dumeni kitlenen gemi haberleri duymuyoruz...?!?
  • Almancı 08.11.2021 23:29
    Fren boşalma olayını Türkiye’den başka bir yerde görmedim, duymadım! Nasıl oluyor acaba?
  • civatacı 08.11.2021 23:23
    adamın tipini görünce tepenin gözleri filmi aklıma geldi.elinde baltası eksik.
  • ucrun 08.11.2021 22:38
    halk otobüsleri, haşatı çıksa da kullanılıyor. Bu konu da düzenleme gelmeli.
Daha fazla yorum görüntüle