İstanbul Boğazı transit gemi geçişlerine kapatıldı

İstanbul Boğazı sis nedeniyle transit gemi geçişlerine yeniden kapatıldı. Şehit Hatları'nda ise zaman zaman aksamalar yaşanıyor.

GİRİŞ 08.11.2021 17:28 GÜNCELLEME 08.11.2021 17:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinden itibaren kent genelinde de etkili olan sis, İstanbul Boğazı'nda görüş mesafesinin düşmesine neden oldu.

Yoğun sis nedeniyle İstanbul Boğazı saat 14.45 itibariyle çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine durduruldu.

ŞEHİR HATLARI: GECİKMELER VEYA İPTALLER YAŞANABİLİR

Şehir Hatları'nda ise zaman zaman aksamalar yaşanırken, konuyla ilgili açıklama yapan kurum "Değerli yolcularımız, Seyir konforunuz ve can güvenliğiniz bizim için her şeyden önemli. Olumsuz hava koşullarından dolayı deniz yolu ulaşımında birçok şey kısa sürede değişebiliyor bu sebeple gecikmeler veya iptaller yaşanabiliyor. Anlayışınız için teşekkürler." denildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • DüşmanFondaşMedya 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul havalimanı yapılırken de tehditler yağdırıyordu bu haçlı lejyonları ittifakı, İstanbul Havalimanı açıldığından beri yurt dışından her sene ödül alıyor, AB'nin en işlek havalimanı haline geldi. Kanal İstanbul'da acil yapılmalı, Türkiye her sene bedavadan milyarlarca dolar para kazanacak, çünkü boğaz'da hali hazırda gemi trafiği var, gemiler boğazdan geçmek için girişte sıra bekliyor, gemicilik yapanlar bilir, uluslararası ticaret yapan gemilerin saat başına beklemesi bile onbinlerce dolar za
    Cevapla
  • Mizah 2 yıl önce Şikayet Et
    Kanal olsa sis olmazdı. İki sıra evler ışıklarını açar kanalı aydınlatırdı.
    Cevapla
  • Cengiz Han 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçma bir yorum. Siz kanal İstanbul a Karşı mısınız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu