Tuzla’da korkutan fabrika yangını!

Tuzla’da geri dönüşüm makinesi imalatı yapılan bir fabrikada yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek kontrol altına alınan yangın sonrası, fabrika içindeki makineler ve malzemelerde maddi hasar oluştu.

Tuzla’da korkutan fabrika yangını!
Tuzla’da korkutan fabrika yangını!
GİRİŞ 10.11.2021 10:49 GÜNCELLEME 10.11.2021 11:27

Tuzla’da geri dönüşüm makinesi imalatı yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Fabrikada maddi hasar oluştu. İtfaiyenin yangına müdahalesi cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yangın saat 09.30 sıralarında Tuzla Aydınlı'da geri dönüşüm makinesi imalatı yapılan bir fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Yangının çıktığı esnada fabrikanın kapalı ve içinde kimsenin olmaması yaralanma ve can kaybının önüne geçti. İhbar üzerine olay yerine itfaiye sevk edildi.

Yangın, itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek kontrol altına alındı. Fabrika içindeki makineler ve malzemelerde maddi hasar oluştu.

Yangın gören Veysel Caner, “Sabah iş yerimizi açmak için geldik, ortağım içeriden dumanlar çıktığını söyledi. Biz de hemen çıktık. Deri sanayi bölgesinin yönetimini aradık. Şu anda burada yazıcıların, mürekkebinin geri dönüşümünü yapan bir firma. İçeriden dumanlar çıkıyor. Duman her tarafı sardıktan sonra itfaiye geldi. Şu anda müdahale ediyorlar. İçeride şu anda alevler var. İtfaiye ekipleri alevleri söndürmeye çalışıyor” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sancaktepe’deki jakuzi yalanı DEM’i örtmek için mi? Alper Yeğin’in yardımcısı kim olacak?
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor