Gaziosmanpaşa'da bir kişinin tartıştığı ağabeyini silahla ateş ederek, yaraladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, dün sabah saatlerinde Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. İki kardeş Hasan Kuşçu ile İbrahim Kuşçu bilinmeyen nedenle aralarında tartıştı.

Tartışma sırasında İbrahim Kuşçu, silahla iki el ateş ettiği ağabeyi Hasan Kuşçu'yu sağ karın boşluğu ve kalçasından yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı Hasan Kuşçu'yu ambulansla Başakşehir Çam Sakura Hastanesine kaldırdı. Gaziosmanpaşa Asayiş Büro ekipleri, olayın ardından kaçan İbrahim Kuşçu'yu yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
KARDEŞİN AĞABEYE SİLAHLI SALDIRISI AKMERADA
Saldırı anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, ayaktaki kişinin elindeki tabancayla oturan kişiye ateş ettiği ve tekmelerle saldırdığı görülüyor. Eli silahlı kişinin daha sonra binanın üst katlarına doğru bakarak bir şeyler anlattığı kameraya yansıyor.
 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Ökela 11.11.2021 15:04
    Kardeş kardeşe kiyarmi? Işte kiyiyor. Nefsini kardeşin den üstün tutanda var.
  • İklimdeğişikliği 11.11.2021 14:06
    Ülkede salgının etkileri ve fahiş fiyat pahalılık nedeniyle gergin bu görüntüler durumun endişe verici olduğunu gösteriyor dünde samuray kılıcı ile gencecik insanın hayatı karardı.İçişleri bakanlığı acilen ruhsatlı silah ve kesici alet alımı iznini bir müddet askıya almalı ayrıca sık sık şehirlerarası ve sehirleriçi trafikte yada kahvehane eğlence yerlerinde ruhsatsız silah ve kesici alet kontrolleri yapılmalıdır.
  • ülkücü 11.11.2021 14:02
    tuhh seni Allah bildiģi gibi yapsin..
  • yedi emirler 11.11.2021 13:56
    Bir anlık öfke ve biten hayatlar...Değermi be..
  • Selmanlılı 11.11.2021 13:51
    Bu tür vakalarda hastane masrafını ödetseler o bile suç oranlarının azalamasına katkı yapar.