Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, gazeteci Orhan Uğuroğlu'nun eski Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) yöneticisi Mehmet Eymür'ün iddialarını sorması üzerine katıldığı programı terk etti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Flash TV'de gazeteci Orhan Uğuroğlu'nun konuğu oldu.

Uğuroğlu konuğuna,  Eymür'ün "Perinçek İngiliz istihbaratıyla Amerikalıların adamıdır; ordu ve MİT'te adamları var" iddiasını sordu. Sorunun üzerine Perinçek, Atatürk hakkında da İngiliz ajanı iddiaları olduğunu hatırlatarak "Sen Atatürk'e İngiliz ajanı mısın diye sorabilir misin ya. Siz alet olmuşsunuz. Sizin gibi adamlar da Atatürk'e bu tür iftiraları tekrar ederek..." diye konuştu.

Uğuroğlu, "Hakaret ediyorsunuz" diyerek itiraz edince devam eden tartışma üzerine Perinçek yayını terk etti.

Yorumlar 75 Yorum Var
  • Misafir 18.11.2021 22:15
    Doğu Perinçek ağır cevap verdi moderatöre .Eee boşuna dememişler istediğini soran istemediğini işitir!
  • Namyelüs 14.11.2021 19:31
    Aklını kiraya vermiş olanı gördün mü?
  • Kemal 12.11.2021 12:25
    Doğu perinçek haklı muhalefet pkk ve avrupa ile ortak bu düşünceyi değiştirmek için sorulan sorular siz zillet ittifakını sorgulayın ülkeyi bölmeye çalışıyorlar daha kötüsü Atatürkçüleri kullanarak yapıyorlar bunu
  • abdulbaki 12.11.2021 09:49
    doğu perinçek cumhur ittifakının bir taraf değildir. Bu adamın tarafı yoktur. yıllarca aydınlık gazetesi ile milleti birbirine düşüren bir kişidir. Bu gün Türk milliyetçisi geçinip güya hükümetin yanında yer aldığını söyleyen bu adamın tutar dalı yoktur. Buna çok dikkat etmek lazımdır.
  • Ali 12.11.2021 00:55
    Bu adam cumhur ittifakından uzaklaştırılmazsa çok oy kaybedilir.En başta ben vermem
Daha fazla yorum görüntüle