Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Türk Konseyi Devlet Başkanları 8. Zirvesi'nde konuştu. Aliyev'in Başkan Erdoğan'la ilgili sözleri zirveye damga vurdu.

Türkiye'nin Türk Konseyi dönem başkanlığını başarıyla yürüteceğini ifade eden Aliyev, "Türk dünyasının lideri olarak sevgili kardeşim (Cumhurbaşkanı Erdoğan) sadece ve sadece bu çabalarında başarıya ulaşacaktır çünkü kendisinin büyük vizyonu sayesinde Türkiye çok büyük yol katetti. Türkiye, sadece bölgede değil, küresel anlamda da tüm dünyada büyük bir güç olduğunu ortaya koydu. Tüm dünyada artık Türkiye'nin gücü tanınıyor. Hem siyasi hem askeri gücünden bahsediyoruz ve dünyada hiçbir ülke yok ki Türkiye'nin bu gücünün farkında olmasın." diye konuştu.

Aliyev, ''Aziz kardeşim Recep Tayyip Erdoğan, Türk dünyasının lideridir. Onun sayesinde Türkiye dünyada bir güç merkezine dönüşmüş, söz sahibi olmuştur. Bize güç veren Türkiye’nin güçlenmesidir. Bu nedenle her birimiz Erdoğan’a minnettar olmalıyız.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 100 Yorum Var
  • Beşir 14.11.2021 22:08
    Bu söyledikleri görünen şeyler zaten, Bunları göremeyen gözlere ne demeli, görüp te inkar eden zihniyetlere Devlet teslim edilir mi? Ancak Hain olan bir zihniyet bunları inkar eder.
  • Abc 14.11.2021 15:18
    Şu konuşma alt yazı eklemek saçmalık
  • Candan 14.11.2021 14:38
    dhkpc destekçisi cehape kemalist illeti, ip gülenist fetöcü illeti ve hdpkk teröristlerinden, prangalarından kurtulursak gelişmemiz çok daha hızlı olacaktır biiznillah!
  • Hüseyin 13.11.2021 22:26
    Reyise allah sağlık li uzun ömürler versin turan kurulmalı birlik olma zamanı gelmiştir
  • TırcıAmcayı Dinle 13.11.2021 13:32
    Burada dünyanın kaderini değiştirecek çok önemli gelişmelerden bahsederken Tırcı amcanın derdi tır geçiş ücretinin pahalı olması. Tırcı amca o iş de hallolacak . Az biraz sabret. Tabi herkesin derdi başka.
Daha fazla yorum görüntüle