AK Parti'li Özhaseki: "Birtakım sapkınlıkları tasvip etmemiz asla mümkün değildir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, katıldığı bir programdaki LGBT'lilerle ilgili yaptığı tepki çeken açıklamalarına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

AK Parti'li Özhaseki: "Birtakım sapkınlıkları tasvip etmemiz asla mümkün değildir"
AK Parti'li Özhaseki: "Birtakım sapkınlıkları tasvip etmemiz asla mümkün değildir"
GİRİŞ 18.11.2021 22:53 GÜNCELLEME 18.11.2021 23:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Özhaseki, yaptığı yazılı açıklamada, bir televizyon programında yaratılıştan kaynaklanan farklı bireylerle ilgili sözlerinin tamamıyla bağlamından koparılıp başka mecralara çekildiğini bildirdi.

Sözlerinin arkasında olduğunu belirten Özhaseki, şunları kaydetti:

"Çok uzun süren bir röportaj yayın süresi dikkate alınarak kısaltıldığında bazen vermek istediğiniz ana mesaj kayboluyor. Meramımın tam anlaşılması için bir kez daha açıkça sözlerimi tekrarlıyor ve sözlerimin de arkasında olduğumu ifade ediyorum. Kainatı ve insanları Allah yaratmıştır. Yaratan hiçbir şeyi boş ve anlamsız yaratmamıştır. Yaratılan her şeyde bir hikmet vardır. İnsanoğlu için yaratılıştan gelen farklılığın ve rahatsızlığın (hünsa) kınanacak bir tarafı yoktur. Onlara saygı duymak esastır ve başımızın üstünde yeri vardır. Ancak sonradan yapılan, geleneklerimize, göreneklerimize, inanç değerlerimize aykırı olarak tercihen yapılan ve aile kurumumuzu ifsat eden birtakım sapkınlıkları tasvip etmemiz asla mümkün değildir. Konuşmamın bütününde verdiğim ve anlatmak istediğim mesaj buydu."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi