İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Erzurum'un Köprüköy ilçesinde saat 15.40'ta 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. 

AFAD, depremin 6.94 km derinlikte meydana geldiğini açıkladı. Pasinler, Horasan başta olmak üzere Erzurum merkez ve çevre illerde de deprem hissedildi.

DEPREM SONRASI HEYELAN

Deprem nedeniyle Hınıs Kara yolunda heyelan meydana geldi. Yamaçtan yola düşen kaya ve toprak nedeniyle trafiğe kapanan yol, ekiplerin çalışmaları sonucu yeniden ulaşıma açıldı.Heyelanda herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Guaidoglu 20.11.2021 10:15
    Sayin müslüman anla artik cekmiyor dag toprak senin gidisatini. Israilogullari gibi oluyorsun. Kendine gel.
  • ali 19.11.2021 18:47
    ne dağlar taşlar var memleketimizde dünyada be. bunlarla baş etmeye insanoglunun gücü yetermi. sadece korku pompalasınlar dünyaya. nasılsa şehirlerde insanları toplamışlar kapitalist sistemlerini üstlerinde herşeyi satarak deneyerek denek olarak deniyorlar. üstüne bir de sizi kurtarıcaz diye aşı maşı uydurup tekrar paralarını alıyorlar korkutuyorlar. dünyadan çıkmamız gerekiyor uzaya gitmemiz gerekiyor burada yaşam kalmıcak diyorlar korkutuyorlar. Daha dünyanın taşını toprağını suyunu bir milim oynatamazlarken bu kadar zulümlerine katlanan insanoglu ne vakit boş işlerle ömrünün tükendiğini anlayacak acaba.
  • Fatih 19.11.2021 18:16
    Taşın öylesi var ki ondan ırmaklar kaynar; öylesi de var ki çatlayıp bağrından su fışkırır; bazı taşlar da var ki Allah korkusuyla yuvarlanıp düşer. Allah, yapmakta olduklarınızdan habersiz değildir. Bakara Suresi 74. Ayeti Kerimeden...