Galatasaray- Fenerbahçe maçına kalbi dayanmadı

MANİSA'da dün akşam taraftarı olduğu Fenerbahçe'nin, Galatasaray ile oynadığı derbi maçında uzatmalarda attığı galibiyet golüyle birlikte heyecanlanıp kalp krizi geçiren Ahmet Uysal (60), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Galatasaray- Fenerbahçe maçına kalbi dayanmadı
Galatasaray- Fenerbahçe maçına kalbi dayanmadı
GİRİŞ 22.11.2021 12:35 GÜNCELLEME 22.11.2021 12:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Alaşehir ilçesi Tepeköy Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk, 6 torun sahibi Ahmet Uysal, dün akşam, taraftarı olduğu Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı futbol karşılaşmasını televizyondan izlemek için yeğeni Ercan Uysal'ın işlettiği kahvehaneye gitti. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında takımının attığı golle heyecanlanan Uysal, bir anda fenalaşıp, bulunduğu yere yığıldı. Uysal, kahvehanedekiler tarafından ilçedeki bir özel hastaneye götürüldü. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Ahmet Uysal, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Ahmet Uysal'ın cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

'AMCAM GOL HEYECANINI KALDIRAMADI'

Ahmet Uysal’ın yeğeni Ercan Uysal, "3 katlı evinin duvarına Fenerbahçe'nin amblemini ve Türk bayrağı işlemesi yaptıracak kadar fanatik biri taraftardı. Maç çok heyecanlıydı. Maçın uzatmalarında çok sevdiği Fenerbahçe gol atınca, amcam bu heyecanı kaldıramayıp, yere yığıldı. Hastaneye götürdük ancak kurtarılamadı. Acımız büyük" dedi.

Tepeköy Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Malçok da koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan bacanağı Uysal'ı kaybetmenin acısını yaşadıklarını belirterek, "Heyecana kalbi dayanmadı" ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR 6
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    "Kişi öldüğü hal üzere dirilir "Hadisi Şerif ....
    Cevapla
  • Cemal K. 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben de bunlardan birinin taraftarıyım ve bir futbol maçı için asla ne aşırı sevinirim ne de üzülürüm. Fanatizme hiç gerek yok.
    Cevapla
  • Günahını 2 yıl önce Şikayet Et
    Halil umut melere yazın
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkı Peygamber sevgisi ile kalp krizi geçirse kurtarırıdı, ancak fenerbahçe aşkı ile ne olur bilemem.
    Cevapla
  • garib 2 yıl önce Şikayet Et
    herkiş sevdiklerile beraber haşolunaçak keşke Allah için kuran için veya bir şehidimiz için kırız olsaydı derdim Allah rahmet eylesin ama demiyorum fener kurtarsın seni şimdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor