Ümraniye'de evlerden hırsızlık yapan 3 kişi, izlerini kaybettirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Güvenlik kameralarından kaçamayan şüpheliler gözaltına alınırken, 17 yaşında olan bir şüphelinin 34 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüphelilerden biri çaldığı tabanca ile takside fotoğraf çekti. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 

Ümraniye Atatürk Mahallesi'nde geçtiğimiz ay, polis ekipleri aynı gün içinde bir binanın iki dairesine hırsız girdiği ihbarını aldı. Şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ekipler, çok geçmeden 3 şüphelinin binaya geldiğini, bir kişinin binanın önünde etrafı kolaçan ederken diğer 2 şüphelinin ise içeri girdiğini gördü. Daha sonra izlerini kaybettirmek isteyen şüphelilerin bir dolmuşa ardından 2 farklı taksiye bindikleri ortaya çıktı. 


YAŞININ 2 KATI SABIKASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Görüntülerden bindikleri taksinin plakasına ulaşan ekipler, şüphelilerin İ.Y, Ergin G. ve M.A olduğunu belirledi. Kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan şüphelilerden 17 yaşındaki İ.Y. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi. Şüpheliler Kartal Anadolu Adliyesi'ne sevk edilmelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. 17 yaşındaki İ.Y'nin 34, Ergin C.'nin 18, M.A'nın ise 14 adet suç kaydı olduğu öğrenildi. 


ÇALDIĞI TABANCA İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ 
Olay yerinden uzaklaşan 3 şüphelinin bindikleri taksinin içerisinden de görüntüler ortaya çıktı. Görüntülere, şüphelilerin evlerden çaldıkları kol saatlerini takside paylaştıkları ve bir şüphelinin evden çaldığı tabancayı beline takarak fotoğraf çektiği anlar yansıdı. 
 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • sinan 23.11.2021 16:09
    malesef hırsızlık mesleleğinin sonu geliyor diye endişeye kapılan adaletimiz sayısı artsın diye arka kapıdan salı veriyor tabi hakim ve savcıların evlerine girmemek şartıyla
  • ahmet duman 23.11.2021 14:56
    eeeee. sonra? 34 adet suç kaydı var ve dışarıda. haber yine 'tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi' diye bitmiştir. suçluyu koruma kanunları ile dolu bir ülkede yaşıyoruz maalesef. dışişleri bakanı da 2000'den fazla ab talimatını yasalaştırdık diye övünüyor.
  • osmanlı torunu 23.11.2021 14:32
    bu kişide biliyor türkiyede adalet nasıl işliyor 34 kaydı var gezdigine göre anlayın nasıl adalet oldugunu buda 35 olur sonuç sizce ?