Olay akşam saatlerinde Kadıköy-Tavşantepe metrosunda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, seferini gerçekleştiren metro Bostancı durağına geldiği sırada yolculuk eden bir şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle genç kadınla tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesiyle şüpheli şahıs yanında taşıdığı bıçağı çıkartarak genç kadının üzerine yürüyerek hakaretler savurdu.

Çevredeki vatandaşların çaresizce izlediği korku dolu anlar saldırgan şahsın durakta inmesiyle son buldu.

Yaşanan o korku dolu dakikalar başka bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

YAKALANAN SALDIRGANIN 20 SUÇTAN KAYDI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Saldırgan daha sonra polis tarafından yakalandı. Şahsın, 20 suçtan kaydının bulunduğu belirtildi.

İstanbul Emniyet'inden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"24.11.2021 günü Kadıköy-Tavşantepe metro içerisinde bir erkek şahsın, bir kadın şahsı bıçakla tehdit ederek hakaretlerde bulunduğu görülmüştür. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şahsı yakalamak için detaylı bir çalışma başlatılmıştır. Yapılan araştırmalarda, görüntüyü paylaşan şahsın mağdur şahıs olmadığı paylaşım yapan kişinin alıntı yaparak paylaştığı tespit edilmiştir. Çevrede yapılan çalışmalar sonucu görüntülerdeki şahsın E.Y. (32) olduğu tespit edilmiştir. Yapılan çalışma sonucu şahıs 02:30 sıralarında yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahsın yapılan incelemesinde 20 adet suç kaydının olduğu anlaşılmıştır. Yakalanan şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmıştır."

 

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Yusuf 25.11.2021 15:57
    TV lerde oynanan dizilerden insanlar çok etkileniyor, sonra sokaklarda kahramanlık yapıyorlar keza çocuklardada durum aynı aileler kendilerine çeki düzen vermesi gerekiyor.
  • Deniz Aksoy 25.11.2021 15:53
    Kanunlar çok yetersiz, mecliste oturan o sorumsuzlar ne yapıyorlar neden yeni kanunlar çıkarmıyorlar ayrıca kocaman ekmek bıçağıyla nasıl girmiş metroya İBB güvenlik kime emanet !!
  • Misafir 25.11.2021 15:19
    Bunlara kesinlikle meydan verilmemesi gerekiyor aksi takdirde birbirinden cesaret bulan asalaklarin sayısı artar. Emniyet güçlerine Allah'ım kolaylıklar versin inşallah Allah'ım esirgesin onları.
  • kuzeyin oğlu 25.11.2021 12:57
    ne oldi haci metroda rask eyleydin. kuzu gibi olmuşsun
  • izmir-doğru söyler 25.11.2021 12:54
    herkese sesleniyorum siyasi söylemlerden sakın bahsetmeyin markettede otobüs durağındada yoldada kafayı yemiş çok arttı sakın yorum yapmayın sessizce evinize gidin
Daha fazla yorum görüntüle