Kayseri'de cinsel içerikli çikolata üreten imalathaneye baskın

Kayseri'de yasa dışı yollardan cinsel içerikli çikolata ürettiği belirlenen bir imalathaneye baskın düzenlendi. İmalathanede bulunan yaklaşık 10 milyon TL değerinde çikolata, bal ve sildenafil maddesine el konuldu.

Kayseri'de cinsel içerikli çikolata üreten imalathaneye baskın
Kayseri'de cinsel içerikli çikolata üreten imalathaneye baskın
GİRİŞ 25.11.2021 20:06 GÜNCELLEME 25.11.2021 20:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bir süreden bu yana takip ettikleri bir imalathaneye baskın gerçekleştirdi. İmalathanedeki cinsel gücü artırıcı çikolata, bal ve sildenafillere el konuldu. 2 kişi de gözaltına alındı.

CİNSEL İÇERİKLİ HAP DA ÜRETİYORLARDI

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, Kocasinan ilçesi Argıncık Kayabaşı Mahallesi'ndeki bir imalathanede yasa dışı cinsek içerikli çikolata üretimi yapıldığı bilgisine ulaştı. Ekipler, imalathaneye baskın düzenledi. Aramalarda kaçak olarak üretilen cinsel içerikli çikolata ile 3,5 ton bal, 100 kilo sildenafil maddesi ve cinsel içerikli haplar ele geçirildi.



10 MİLYON TL DEĞERİNDE

Ürünlerin yaklaşık 10 milyon TL değerinde olduğu belirtildi. Olayla ilgili M.R. ile Suriye uyruklu M.S. yakalandı. Ele geçirilen kaçak ürünler ise Kocasinan Belediyesi'nin çöp aracına yüklenerek, imha edildi. Gözaltına alınan şüpheliler, polis merkezine götürüldü.

YORUMLAR 3
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımız :” Aşırı merhametten , maraz doğar.” derler. Galiba bu Suriyelilere fazla merhamet gösterdik. Artık bunların ihanet içinde olanlarını postalama zamanı geldi.Her şeyleri ile aşırı rahata erdiler, kimi muzla, kimi çikulata , kimi bilmem hainlikle uğraşmaya başladılar.
    Cevapla
  • esc 2 yıl önce Şikayet Et
    abicim balları neden imha ediyorsunuz yaparsınız analizini temizse dağıtırsınız 1 ay önce de 5 ton hamsiyi gömdük boyu küçük avlanmış diye , ne iştir bu yahu Allah Allah
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum, yazık israf büssürü muhtaç kişiler var. Hem kiminin parası , kiminin duası demiş atalarımız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...