AÖF ara sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav sonuçları nereden sorgulanır?

Anadolu Üniversitesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimine göre AÖF güz dönemi vize sınavları 27-28 Kasım tarihlerinde düzenlendi. Bu hafta sonu yapılan sınava katılan öğrenciler ders geçme notunun kaç olduğunu merak ediyor. Vize sınavı olarak da bilinen ara sınavlar not ortalamasına %30 etki edecek. Peki AÖF ders geçme notu kaç? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi sınavlarına ait tüm detaylar...

AÖF ara sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav sonuçları nereden sorgulanır?
AÖF ara sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav sonuçları nereden sorgulanır?
GİRİŞ 30.11.2021 17:45 GÜNCELLEME 30.11.2021 17:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AÖF sınavları, bu  cumartesi ve pazar günü tüm Türkiye'de gerçekleştirildi. Açıktan aldıkları eğitimle üniversite mezunu olmak isteyen adaylar uzun bir sürenin ardından yüz yüze yapılan sınavın sonuçlarına dair tüm ayrıntıları merak ediyor.. Pandemi döneminde online düzenlenen sınavlarda bazı değişiklikler yapılmıştı. Koronavirüs önlemleri nedeniyle öğrenciler sınavlara maskeleri ile geldi. Güz dönemi ara sınavları yıl sonu ortalamasına yüzde 30 etki edecek. Sınavlarda 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı elerken 100 puan üzerinden değerlendirme yapılacak. AÖF güz dönemi  soruları ve cevapları e-Kampüs üzerinden erişime açıldı. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı...

Okullar yarın (1 Aralık Çarşamba) tatil mi olacak? Marmara'da İstanbul başta olmak üzere şiddetli rüzgar...Okullar yarın (1 Aralık Çarşamba) tatil mi olacak? Marmara'da İstanbul başta olmak üzere şiddetli rüzgar...

Anadolu Üniversitesi Sınav Öncesinde Açıkladı!

Anadolu Üniversitesi, uzun bir sürenin ardından yüz yüze yapılacak sınava ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. Adaylar sınav binasına kendilerine ait maskeleri ile gelmesi gerekecek. Sınav giriş belgesinde fotoğrafı olmayan öğrenciler resimli kimlik kartları ile sınava girebilirler. 

Eksik belgesi olan öğrenciler sınav binalarına alınmazken, sınav salonuna kitap, defter, not, döküman kabul edilmeyecek. Kimlik kontrolü, üst araması ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için sınavdan en az bir saat önce öğrencilerin hazır bulunması hatırlatıldı.

AÖF Sınavlarında Kaç Soru Sorulacak? Sınav Süresi Belli Oldu!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim ara sınavlarında öğrencilere sorumlu oldukları her ders için 20 soru yöneltilecek ve sınav 30 dakika sınav süresi verilecek. Sınav binalarında pandemi şartlarına uygun olarak tüm önlemler alınırken covid-19 pozitif ve temaslı öğrenciler ayrı salonlarda sınava alınacaktır.

AÖF Ders Geçme Notu 35 Olacak!

AÖF ara sınavlarının not ortalamasına etkisi %30 olarak belirlendi. Dönem sonu sınavları ise %70 etkili olacak. Yıl sonunda ortalama yükseltmek isteyen ve mezun olmayı hedefleyen öğrenciler için yaz okulu sınavları düzenlenecek. Anadolu Üniversitesi 2021-2022 eğitim öğretim yılında başarı notu alt sınır değeri 35 olarak belirlendi. Başarı notu alt sınırının altında olan öğrenciler FF harf notu alacak. Sınav değerlendirmesi yapılırken  4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı eleyecek.

AÖF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi, ara sınavları 27-28 Kasım tarihleri arasında yapıldı. Sınavlar yüz yüze gerçekleştirileceği için değerlendirme işlemlerinin online sınavlara göre daha uzun olması bekleniyor. Sınav sonuçlarının en geç Aralık ayının ikinci haftası adayların erişimine açılması öngörülüyor. Sınav sonuçları anadolu.edu.tr adresinden öğrenci girişi veya e-Devlet giriş seçeneği ile sorgulanabilir.

Dönem Sonu Sınavları Ocak Ayında Yapılacak!

Anadolu Üniversitesinin yayınladığı takvime göre güz dönemi dönem sonu sınavları 08-09 Ocak 2022 tarihlerinde yapılacak. İşte 2021-2022 akademik takvimi;

 

YORUMLAR 1
  • Şükran 2 yıl önce Şikayet Et
    AÖF pandemide de aynen davranıp güz 2021 vize sınavımı 2 gün boyunca çok uzak 3 ayrı yer verince uyandım ve acilen kaydımı sildirerek maddi ve manevi olarak kurtuldum ! Sağ ol AÖF ! Saygılarımla !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı