Genç İHH’nın Bursa’da düzenleyeceği Teknoloji Kampı’na katılmak için İstanbul’dan yola çıkan Kaan Tığlı, Muratcan Kaya, Yusuf Taha Göktaş ve Tarık Kesekçi yaptıkları trafik kazasının ardından şehit oldu.

Gençlerdi, gençlik için yola çıkmışlardı. Milli Teknoloji Hamlesi’nde yeni gençler yetiştirmenin tohumlarını atmaya gidiyorlardı. Lise öğrencilerine yerli ve milli teknoloji aşkını aşılamak için çıktıkları yolda geçirdikleri trafik kazası onları hayattan kopardı. İstanbul Genç İHH Başkanı ve Türk Telekom Veri Mühendisi Kağan Talip Tığlı, Genç İHH Personeli Murat Can Kaya, Yedihilal Teknoloji Takımları Sorumlusu Yusuf Taha Göktaş ile Baykar Uçak Mühendisi ve İHH Gönüllüsü Tarık Kesekçi geçirdikleri elim kaza sonucu hayatını kaybetti.

ADALET BAKANI ABDULHAMİT GÜL CENAZE EVİNDE KUR'AN-I KERİM OKUDU

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, trafik kazasında hayatlarını kaybeden Tarık Kesekçi, Murat Can Kaya, Kağan Talip Tığlı, Yusuf Taha Göktaş için Kur'an-ı Kerim okudu, dua etti.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • urfalı 29.11.2021 09:40
    bıktık reklamdan
  • seyyid 29.11.2021 09:13
    Mkanları cennet tüm dava arkadaşlarımızın başı sağolsun bakanımada tşkler ederim
  • Selami Nallar 29.11.2021 01:27
    Allah kardeşlerimize rahmet eylesin. Bütün ülke mühendis askerlerimizi kaybetmiş olmanın üzüntüsü içindeyiz. Onlar masada düşmana füze atan askerlerdi. Kaç masumun canını Biiznillah korudular.
  • Fatih34 29.11.2021 00:23
    Allah Rahmet eylesin mekanları cennet olsun.....
  • Deniz 28.11.2021 22:35
    Masallah bakanimiza ,Allah rahmet eylesin kardeslerimize .
Daha fazla yorum görüntüle