29 Kasım 2021 Pazartesi ülke ve dünya gündeminde dikkat çeken gelişmeleri Haber7.com okuyucuları için derledik.

Spiker: Müge ÇAKMAK

Kurgu: Yasin AKÇA 

Kameraman: Mutlu ŞAHİN

 

Uzman isimden 6 ay uyarısı: Hiçbir işe yaramaz!
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, "Aşı olanların 6 aylık süreleri doldu. Korunma süremiz her geçen gün aleyhimize doğru işliyor" dedi.


Başkan Erdoğan: 80 gün gibi rekor sürede tamamladık
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinop Ayancık Köprüsü'nün açılışında, "Dört açıklıklı toplam 110 metre uzunluğundaki Terminal Köprüsü'nü 80 gün gibi rekor sürede tamamlayarak bugün açılışa hazır hale getirdik" dedi.
             
DSÖ'den dünyaya kötü haber: Başa dönüyoruz!
Dünya Sağlık Örgütü, koronavirüsün yeni Omicron varyantına ilişkin küresel riskin 'çok yüksek' olarak değerlendirildiğini açıkladı.
              
Türkiye'ye petrol müjdesi! 45 yeni kuyu keşfedildi
Türkiye, petrolde üretim zincirine 45 yeni kuyu eklerken, doğal gaz ve petrol üretiminin bütçeye katkısı ekim ayı itibariyle 1 milyar 261 milyon TL'ye ulaştı. Hedef, bu rakamın yıl sonunda 1,5 milyar TL'yi aşması.
           
Mustafa Cengiz hayatını kaybetti!
Kanser ve beyin tümörü hastalıkları nedeniyle bir süredir tedavi altında olan eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz 71 yaşında hayatını kaybetti.


Sergen Yalçın'la 'yola devam' kararı!
Beşiktaş'ta Başkanı Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Sergen Yalçın arasında yapılan toplantının ardından tecrübeli teknik adamla yola devam edilmesi yönünde karar alındı.


Trabzonspor koptu gidiyor!
Trabzonspor, Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup ederek namağlup liderliğini sürdürdü. Bordo-Mavililerin en yakın rakibiyle arasında 10 puan fark bulunuyor.
 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • byrm 29.11.2021 21:00
    oldukya birdahamı olalım
  • Fatih 29.11.2021 17:47
    Hangisi bitmedi ki
  • Mesut 29.11.2021 17:04
    Aga, Türkovak eylül, ekim, kasımda bitti. Bizimde aşıların tesiri bitti...