Uçuşlar iptal edildi mi? Hangi uçak seferleri iptal edildi? Sorgulama sayfası...

Ülke genelinde bu sabah saatlerinden itibaren şiddetle devam eden kar yağışı neredeyse durma noktasına getirdi. Bunun ardından 205 uçak seferi iptal edildi. Durum böyle olunca, hangi uçuşların da iptal edilip edilmediği oldukça merak konusu oldu. Peki hangi şehirlerde uçuşlar iptal edildi? Uçuşların iptal edilmesine ilişkin detaylar haberimizde...

Uçuşlar iptal edildi mi? Hangi uçak seferleri iptal edildi? Sorgulama sayfası...
Uçuşlar iptal edildi mi? Hangi uçak seferleri iptal edildi? Sorgulama sayfası...
GİRİŞ 11.03.2022 09:50 GÜNCELLEME 11.03.2022 09:51

Çok sayıda bölgesi tesiri altına alan fırtına ve yağış, birçok şehirde uçuşlarda aksaklık yaşanmasına sebebiyet verdi. Peki bunun ardından uçuşlar iptal edildi mi? Hangi uçuşlar iptal edilecek? İşte detaylar... 

Sabah saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başlayan fırtına gittikçe şiddetini artırdı ve birçok şehirde hayatı adeta felç etti. Diğer yandan ise uçakların pistlere iniş yapamadığı, uçuşlarda ciddi aksaklıkların yaşandığı öğrenildi. Bunun üzerine bugün uçuşu olan yolcular oldukça tedirgin oldu. 

Edinilen bilgiye göre, 9 Mart ve 10 Martta İstanbul’dan kalkış yapacak bazı uçakları iptal edildi. Konuya ilişkin, yapılan açıklamada, yurt genelinde beklenen olumsuz hava koşularından ötürü  İstanbul Havalimanı'nda 114' u iç hat 71'i dış hat olmak üzere 185 sefer iptal edildiği, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ise Anadolujet' in iç hatlarda yapacağı 20 seferin iptal edildiği ifade edildi. 

Öte yandan bugün, 12 Mart ve 13 Mart'taki uçuşların büyük bir kısmı iptal edildi. Ayrıca, uçuşu olan yolcuların uçuşları ile ilgili son durumu ilgili hava yolunun internet sitesinden öğrenebileceği belirtildi.

UÇUŞ DURUMUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor