CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz günlerde Sultanbeyli’de esnaf ziyareti sırasında bir vatandaş ile su faturası polemiğine girmesi kameralara yansımıştı.

FATURALAR ORTAYA ÇIKTI

Vatandaş, İBB'nin suya yapılan zamlarına tepki göstererek "20 lira su parası ödüyordum, 2 gün önce 46 lira su faturası geldi." demiş, İmamoğlu ise vatandaşı "yalancılıkla" suçlamıştı. İmamoğlu'nun iftirasını ve vatandaşın haklı isyanını belgeleyen faturalar ortaya çıktı.

Vatandaş ise su faturasının evinde olduğunu ve bir taksi tutup faturasını getirebileceğini belirterek, "Ben yalan atmıyorum. Siz her şey güzel olacak diye bu şehrin başına geldiniz. Böyle mi olacaktı?" şeklinde yanıtı verdi.

CHP'li İmamoğlu bu gelişmeler üzerine CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Özgür Erdem'in kartını vatandaşa vererek, " "Sen faturanı ilçe başkanımıza getir, 3 yıl önceki faturanı da getir. O zaman kim haklıysa kamuoyu ve vatandaşın önünde özür dilesin" dedi.

VATANDAŞ HAKLI ÇIKTI

İmamoğlu'nun yalancılıkla suçladığı vatandaş haklı çıktı. Ulaştığımız bilgilerde vatandaşın faturasının videoda iddia ettiği gibi önce 22 TL geldiği, daha sonra ise 46 liraya çıktığı görüldü. Böylece İmamoğlu'nun 'Yalancısın' sözleri iftira niteliği kazandı, vatandaşın iddiası kanıtlanmış oldu.

İmamoğlu'nun ise özür dileyip dilemeyeceği merak konusu.

"ÖZÜR BEKLİYORUZ"

Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldırım, "CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu'nu Hamza Kılıç amcamızdan ve 84 milyon insanımızdan özür dilemeye davet ediyorum." diyerek sosyal medyadan tepki gösterdi.

Yorumlar 147 Yorum Var
  • B64 01.12.2021 12:14
    Senden başka yokmu koçum ,deveden betersin , hiç bir yerin doğru değil ,bu arada deveye hakaret etmiş olmamak babında özür dileriz deve kardeş işimşz teşbih
  • Özür dile Ekrem 01.12.2021 11:57
    Sizce Özür dileyecek mi? Yoksa suçu sayacı okuyan görevliye veya sistemsel bir hataya mı atacak?
  • Alaa 01.12.2021 11:22
    İmamoğlu ve Özür dilemek? Kendine oy verenleri sokak ortasında dövdürdü bu adam senden mi özür dileyeck
  • dipNot 01.12.2021 11:07
    Eko herzamanki gibi basITlik yapmis
  • Melik 01.12.2021 11:07
    Basitlik dedim der paçayı sıyırır. Satılmış medya da üstünü kapatır.
Daha fazla yorum görüntüle