Zeytinburnu’nda feci kaza: 4 yaralı

Zeytinburnu’nda kontrolden çıkan kamyonet, bir otomobile ardından karşı şeride geçip iki araca çarptı. Kazada 3’ü ağır 4 kişi yaralanırken, olay yerine gelen bir kişi otomobile bakıp sinir krizi geçirdi.

Zeytinburnu’nda feci kaza: 4 yaralı
Zeytinburnu’nda feci kaza: 4 yaralı
GİRİŞ 02.12.2021 00:01 GÜNCELLEME 02.12.2021 00:01

Kaza, Zeytinburnu Vatan Caddesi Bayrampaşa istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu bir şahsın kullandığı 34 ME 6100 plakalı kamyonet, sürücünün makas atarak ilerlediği sırada kontrolden çıkarak ilk önce önündeki 34 THH 18 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyonet karşı şeride geçip 34BCM 794 ve 34 YR 1154 plakalı araçlara vurarak durabildi. Kazada 3’ü ağır 4 kişi yaralandı. Olayı gören civardaki vatandaşlar polis, ambulans ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı. Araçlardan kurtarılan yaralılar sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan bir şahsın yakını olay yerine geldiğinde aracı görünce sinir krizi geçirdi. Polis olay ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri