Gaziantep'te babasının darbettiği bebek yoğun bakımdan servise alındı

Gaziantep'te babasının darbettiği bebek, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından servise alındı.

Gaziantep'te babasının darbettiği bebek yoğun bakımdan servise alındı
Gaziantep'te babasının darbettiği bebek yoğun bakımdan servise alındı
GİRİŞ 03.12.2021 21:22 GÜNCELLEME 03.12.2021 22:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Özel Anka Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı İsmail Demir, gazetecilere, bebeğin durumunun düne göre daha iyi olduğunu söyledi.

Yapılan son değerlendirmelere göre bebeğin genel durumunun daha iyi olduğunu kaydeden Demir, "Bulgularının stabil olması, beslenmesinin daha iyi olması üzerine servise çıkarma kararı aldık. Şu anda servisteki tedaviye devam ediyoruz. Burada da birkaç gün gözlem altında olacak. Eğer bu süreç içerisinde de bir problem olmazsa önümüzdeki hafta başında taburcu etmeyi planlıyoruz." diye konuştu.

​​​​​​​Baba tutuklanmıştı

Gaziantep'te baba Y.G'nin darbettiği yaklaşık 2 aylık bebek C.G. tedavi altına alınmıştı. Baba ise "nitelikli öldürmeye teşebbüs" suçundan önceki gün tutuklanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Türk Vatandaşı 2 yıl önce Şikayet Et
    Her meslek grubuna eğitimle "Bu işi yapmaya ehildir" belgesi veriliyor. Bu doğru, bunun gibi İslam halifeleri zamanında "Evliliğe ehildir" icazetleri de veriliyordu. Alamayanların evliliğine izin verilmiyor, en azından yasaklanamazsa da evlenmemesi tavsiye ediliyordu. Bu standartlara ne zaman erişeceğiz???
    Cevapla
  • cankiri mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    RAHMAN VE RAHIM OLAN ALLAH tez zamanda sifasini versin bu yavrumuzun bizde dua ediyoruz cok uzuldum cok ALLAH doktorlardan hemsirelerden hastane calisanlarindan razi olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi