Olay, dün sabah saat 07.13 sıralarında Gaziosmanpaşa’da meydana geldi. A.G. isimli kadın, dini nikâhlı eşi İ.G. ile kavga etmeye başladı. İ.G. elinde silahla eşi A.G.’yı rehin aldı. Bu sırada A.G.,  telefonundan Kadın Destek Uygulaması'ndan (KADES)  polis ekiplerine acil yardım çağrısında bulundu.

Çağrıyı alan ekipler hemen harekete geçerek adrese ulaştı. Ekipler, evde alıkonulan A.G.'yi  kurtardı.  Şüpheli İ.G. de silahı kendi başına dayadı ve kendini vuracağını söyledi. Müzakere polislerince ikna edilemeyen İ.G. olay yerinde bulunan özel harekât polislerince düzenlenen operasyon sonucu dirseğinden vurularak etkisiz hale getirildi.

Yakalanan şüpheli tedavi için hastaneye kaldırılırken, hakkında da adli işlem başlatıldı. Operasyon anı kameralara yansıdı.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • vatandaş 06.12.2021 17:50
    @teknik. Dinden uzak yaşayan o kadar gavur var. Böyle durumla karşı karşıya kalan varmıdır. Hıç sanmıyorum. Ahlak ve edep dinden önce öğretilmeli. Din en sona kalmalı ki değeri anlaşılsın.
  • Bünyamin Öztürk 06.12.2021 16:55
    İslam hukuku yeniden tesis edilmeden aile problemleri çözülemez. Osmanlı döneminde aile problemi diye bir şey mi vardı? Açın kaynakları bakın, doğru dürüst boşanma davası bile olmazmış, kadılar (hakimler) iş yokluğundan kitap yazarmış.
  • teknik 06.12.2021 15:09
    polis vurunca çözüldü mü ? Toplumu oluşturan aile yapısını öyle yada böyle bozdular. Aile bireyleri dinden uzak yetişiyor ve çoçuklar da tabiki. İnsanların birbirine tahammülü kalmadı. Allahım sen insanların kalplerini yumuşat...
  • abdullah 06.12.2021 13:36
    olay çözüldü mü hayır . evlilik meselesi ciddi bir mesele önüne gelenle evlenemezsin ve evliysen başka erkekle konuşamazsın ikisine dikkat edilmeyince ve kadınlardaki itaatsizlik bu sorunlara sebep oluyor
  • vatandaş 06.12.2021 12:26
    İnşallah Polisi tutuklamazlar.
Daha fazla yorum görüntüle