Fuat Oktay'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Millet öyle bir hareket çeker ki..

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM’de CHP'li Kılıçdaroğlu'na çok sert sözlerle yüklendi. Oktay, “Milletin kürsüsünden hareket çekenlere millet öyle bir hareket çeker ki ömür boyu kendinize gelemezsiniz.” dedi.

GİRİŞ 07.12.2021 01:02 GÜNCELLEME 07.12.2021 01:05
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, TBMM'de gerçekleşen bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı el hareketi büyük tepki çekti. Bu ahlaksız olaya sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Milletin kürsüsünden hareket çekenlere millet öyle bir hareket çeker ki ömür boyu kendinize gelemezsiniz." ifadelerini kullandı.

FUAT OKTAY'DAN SERT TEPKİ: MİLLET ÖYLE BİR HAREKET ÇEKER Kİ...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ahlaksız el hareketine sert tepki gösterdi. Oktay, "Milletin kürsüsünden hareket çekenlere, millet öyle bir hareket çeker ki ömür boyu kendinize gelemezsiniz." ifadelerini kullandı.

"MUHALEFET TÜRKİYE'NİN GERÇEKLERİNDEN UZAK"

Fuat Oktay, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Muhalefetin Türkiye'nin gerçeklerinden uzak olduğunu zaten biliyordum. Ama bu kadar icraat körü olmak, millete faydalı ne kadar şey varsa karşısında olmak, milletten kopuşunuzun bir göstergesi diye düşünüyorum. Uzunca bir süredir iktidar olma umudunuzu tümden yitirip, tükenmişlik sendromu gösterdiğinizi görüyordum.

Hisleri krizleriyle, kaleme kağıda sarılıp karşılıksız mektuplar yazıyor, Türkiye'nin geleceğine kastedenlerden medet umuyorsunuz. Abilerinizden vesayet uzaklarından beklediğiniz cevap gelmeyecektir, gelmez. Çok beklersiniz. Samimiyetsizliğinizi tüm milletimiz biliyor."

YORUMLAR 29
  • Ali Haydar 2 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun, güzel bir konusma
    Cevapla
  • Adanali 2 yıl önce Şikayet Et
    Düsününsene olmazda varsayalimki kilictaroglu aday oldu ve kazandi ülkemizi disarda temsil ediyor nato toplantisi yada G 20 yada baska bir yerde ve cikti kürsüye verdi veristirdi sonundada bu hareketi cekti aman Allahim ne utanc verici kabus gibi valla düsüncesi bile cok kötü
    Cevapla
  • Hamdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Fuat Oktay bey, ağzına sağlık.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık
    Cevapla
  • Capla hama 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak ta ona millet karar versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı