TBMM Genel Kurulu'nda söz alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadeleye yönelik açıklamalar yaparken, HDP'li vekillere dönerek "Kürt halkı sizden nefret ediyor, hesap vereceksiniz" dedi.

TBMM Genel Kurulunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığının 2022 yılı bütçelerinin görüşmelerine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, söz aldı.

"KÜRTLER SİZDEN NEFRET EDİYOR"

Terör örgütü PKK'nın yaptığı katliamlardan HDP'nin de sorumlu olduğunu söyleyen Bakan Soylu, şu ifadeleri kullandı:

"Bu katliamların hesabını vereceksiniz, burada demokrasi güzellemeleri anlatmakla, bu milleti aldatamayacaksınız, hesabını vereceksiniz. Siz, insanları, çocukları anasız babasız bıraktınız. Siz, PKK'nın oyuncağı ve uşağısınız. Hepiniz, Kürt kardeşilerimize çektirdiklerinizin hesabını vereceksiniz, kaçamayacaksınız. Kürtler sizden nefret ediyor, Kürtler sizden nefret ediyor, Kürtler sizden nefret ediyor..."

"BU ÜLKEYİ BÖLMEK İSTEYENLERİN GÖZÜNÜ OYDUK"

"Güney sınırımızda PKK'nın PYD'nin, ABD'nin Avrupa'nın istediği terör devleti ve terör koridoruna karşı, Allah'ıma hamdolsun ki, bu ülkenin silahlı kuvvetleri ve güvenlik kuvetleriyle asimetrik saldırıya asimetrik cevap vermiştir. Zeytin Dalı, Fırat Kalkanı, Barış Pınarı, Pençe-Kaplanları yaptık. Ve bu ülkeyi bölmek isteyenlerin gözün oyduk. İçeride oluşturulmak istenen, terör üzerinden vesayet tablosuna, Kıran, Kapan, Yıldırım ve o bizim güzel evladımız Eren'le birlikte kimseye nefes aldırmadık."

 

Yorumlar 162 Yorum Var
  • Hayat bilgisi 10.12.2021 19:26
    Allah yar ve yardımcınız olsun amin
  • Rüştem paşa 10.12.2021 19:14
    Bölücülere Rahat yok!
  • İhsan 09.12.2021 17:03
    ALLAH C.C. yar ve yardımcınız olsun, RABBiM Sizleri muhafaza etsin, inşaallah.
  • İhsan 09.12.2021 17:01
    ALLAH'ına kurban önce ALLAHın izni ile, kararlı duruşunuzla inşaallah terör örgütlerini temizleyeceksiniz, şuna tam inanıyorumki bu ermeni yahudi bozmaları bu kürt dediğimiz kardeşlerimizin kanlarıyla politika yapıyorlar bunların davaları kürtlük değil, kürt kardeşlerimizin arkasına sığınıpta kürt kardeşlerimizi devletine düşman ettirmeye çalışıyorlar, asıl kürt kardeşlerimizin düşmanları işte bu ermeni lobisidir, RABBiM Sizi kahretsin, çekin artık bu milletin üzerinden elinizi, aslında bu iş çoktan biterdide arada zarar görmesinler diye dikkatli operasyonhar yapılıyor, inşaallah bitecek.
  • Tufan 09.12.2021 16:56
    Bir SOYLU bu ülkedeki milyonlarca soysuza yeter artar!!!
Daha fazla yorum görüntüle