Sosyal medyada çirkin algı! 'Eşi için kırmızı halı serdi' diye sundular!

İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci yaşanırken son uçağın inişi için 6 Nisan 2019 tarihinde bir tören düzenlenmişti. Sosyal medyada THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın eşi için kırmızı halı serdirdiği yalanını paylaşıldı.

Sosyal medyada çirkin algı! 'Eşi için kırmızı halı serdi' diye sundular!
Sosyal medyada çirkin algı! 'Eşi için kırmızı halı serdi' diye sundular!
GİRİŞ 10.12.2021 19:29 GÜNCELLEME 10.12.2021 19:33
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Atatürk Havalimanı'ndan Yeni İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci yaşanırken uçaklardan son uçağın inişi için 6 Nisan 2019 tarihinde bir tören yapılmış, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, eşi Tuğçe Saatman Aycı ve ekip arkadaşları uçaktan inerek İstanbul Havalimanı'na intikal etmişti. Aycı o gün "13 saatlik rekor bir sürede intikal tamamlanmıştır" demişti.

SOSYAL MEDYADA ÇİRKİN ALGI OPERASYONU! KISA SÜREDE YÜZ BİNLERE ULAŞTI

Sosyal medyada bu anın görüntüleri bir algı çalışması yapılarak farklı bir boyuta taşındı. Sosyal medya kullanıcıları bu anın görüntülerini paylaşmaya başladı. @_A_TA_KIIZ_I (Atakızı) isimli sosyal medya hesabı da bu anın görüntülerini yeniymiş gibi paylaşarak THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın eşi için tören düzenlediğini ve kırmızı halı serdirdiğini sosyal medyadan bir video ile birlikte paylaştı.

Atakızı isimli hesap ayrıca "THY Yönetim Kuruşu Başkanı İlker Aycı eşinin ayaklarına kırmızı halı serdiriyor. Törenle karşılanıyor. THY'yi iflasın eşiğine getiren devletin, milletin parasını çarçur eden Mehmet İlker Aycı Cumhurbaşkanı mı?" ifadelerini kullandı. Bu yalan kısa sürede yüz binlere ulaştı.

SOSYAL MEDYADA YALAN YAYILDI, OYSA GÖRÜNTÜLER TAŞINMA SÜRECİNE AİTTİ

Bu paylaşımlar sosyal medyada yayılırken büyük bir algı operasyonu da gerçeklemiş oldu. Birçok kişi görüntüleri yeniymiş gibi paylaşmaya başladı ve THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın uçaktan inen eşi için kırmızı halı serdirdiğini yalanını yaydı. Oysa görüntüler iki yıl öncesine ait olmakla birlikte, Atatürk Havalimanı'ndan Yeni İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci yaşanırken son uçağın inişi için yapılmış bir törenin görüntüleriydi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 79
  • Meteor 2 yıl önce Şikayet Et
    Dilde kemik yok, bunlarda ahlak yok, bunlara inananlarda da akıl yok
    Cevapla
  • Hamdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medya denilen lağım çukuru yalan dünya dan daha yalandır İNSAN ne kadar uzak durursa kendisi için hayırlıdır.
    Cevapla
  • Timucin 2 yıl önce Şikayet Et
    Devletin görevi nedir acaba?
    Cevapla
  • Ahmet Dilek 2 yıl önce Şikayet Et
    Bal Tutan Parmağını Yalar...
    Cevapla
  • Ayhan Gökmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Diyelimki öyle..Kadina Saygidir.Bitti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor