İstanbul'da park halindeki lüks otomobillerin farlarını 34 saniye içinde çalan şüphelilerden biri gözaltına alındı. Şüphelinin suç ortaklarıyla birlikte saniyeler içinde farları sökerek kaçtıkları anlar ise güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Şüpheli tutuklanıp cezaevine gönderilirken, polis diğer şüphelileri yakalamak için operasyonları sürdürüyor.

İstanbul'da polise başvuran bir çok araç sahibi park ettikleri otomobillerin farlarının çalındığını söyleyerek şikayetçi oldu. Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler yaptıkları incelemede şüphelerin bazı olaylarda güvenlik kameralarına yakalandığını tespit etti.
HIRSIZLIK ANLARINI GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ
Görüntülerde bir otomobille gelen 3 kişinin, gözlerine kestirdikleri aracın yanına yanaşarak hızlı bir şekilde farları söktükleri görüldü. Şüphelilerden birinin gözcülük yaptığının görüldüğü kamera görüntülerinde hırsızlığın 34 saniye sürdüğü tespit edildi.
4 GÜNDE 7 OTOMOBİLİN FARLARINI ÇALMIŞLAR
Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları soruşturmada şüphelilerden Adem E.'nin (51) kimliğini tespit etti. Şüpheli önceki gün düzenlenen operasyonda Maltepe'de gözaltına alındı. Yapılan soruşturmada şüphelilerin Çekmeköy, Kadıköy ve Ataşehir ilçelerinde 4 gün içinde 7 otomobilin farlarını çaldıkları bir otomobile de zarar verdikleri tespit edildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli Adem E. çıkarıldığı Anadolu Adliyesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Yorumlar 12 Yorum Var
  • gfdf 12.12.2021 22:00
    seat lan o nesi lüks
  • vatansever 12.12.2021 21:07
    bunlara ödül gibi ceza verirsen olacağı budur. araç sahibi bunları vursa suçlu olur
  • kişi 12.12.2021 17:18
    Allah tan kormayan adam her şeyi yapar. ne diyelim bu arabanın sahibi bir chp li olsa şu yapılana bakarak kuran ahkamını ister elleri ayakları çaprazlama kesilsin.
  • Ertan 12.12.2021 16:52
    Cezası yok dur kesin.Serbest kalmadılarsa bende bişey bilmiyorum.
  • aaaa 12.12.2021 16:33
    rekorlar kitabına başvursalar kazanırlar.
Daha fazla yorum görüntüle