Bülent Arınç'ın 140journos kanalının yayınladığı suç örgütü lideri Sedat Peker'in belgeselinde yer almasını Halk tv ekranlarında eleştiren Barış Pehlivan ile Bülent Arınç arasında canlı yayında tartışma çıktı.

Halk TV ekranlarında Açıkça programına telefonla bağlantı gerçekleştiren Bülent Arınç, gazeteci Barış Pehlivan ile sert bir tartışmaya girerek "Oturun oturduğunuz yerde" ifadelerini kullandı. Bu sözlere tepki gösteren Pehlivan ise "Ne demek yerinize oturun? Size düşmez 'yerinizi oturun' demek bir kere. Gidersiniz suç duyurusunda bulunursunuz. Benim bütün yazdıklarım belgelidir" ifadelerini kullandı.

Bülent Arınç, Halk Tv ekranlarında Gökmen Karadağ'ın sunuculuğunu yaptığı Açıkça programına telefonla bağlandı. 140journos kanalının yayınladığı Sedat Peker videosunda yer alması hakkında konuşan Arınç, verdiği röportajların nerede kullanılacağını bilmediğini ifade ettikten bir süre sonra telefonu kapattı.

BARIŞ PEHLİVAN'IN "KAÇTI" SÖZÜNÜN ARDINDAN TEKRAR BAĞLANDI

Sonrasında gazeteci Barış Pehlivan'ın 'kaçtı' sözüne sinirlenerek yayına tekrar bağlanan Arınç, "Şimdi şunu söyleyeyim, 'kaçtı' sözü size hiç yakışmadı. Bunu çok ayıplıyorum. Barış Bey yerinize oturun lütfen. Ben her akşam sizin hakkımda ne söylediklerinizi, ailemle ilgili kişisel haklarımıza nasıl saldırıda bulunduğunu biliyorum" dedi.

"SİZE DÜŞMEZ BANA 'YERİNİZE OTURUN' DEMEK"

Bunun üzerine 'Yerinize oturun' ifadesine tepki gösteren Barış Pehlivan ise "Ne demek yerinize oturun? Size düşmez 'yerinizi oturun' demek bir kere. Adalet Bakanlığı yapmış birisiniz. Gidersiniz suç duyurusunda bulunursunuz. Benim bütün yazdıklarım belgelidir" dedi.

"BELGESELDE KULLANILACAĞINI BİLMİYORDUM"

140journos'un YouTube kanalında yayınlanan belgeselde Sedat Peker röportajına yer verilirken Cumhurbaşkanlığı YİK eski üyesi Bülent Arınç'ın da görüşleri alındı. Konuyla ilgili canlı yayına bağlanan Arınç, "Benim konuşmamda Sedat Peker yok veya Sedat Peker'le bağlantılı bir şey yok. Sedat Peker belgeseline konuşmadım. Peker belgeselinde olduğumu söylemediler. Röportajın hangi maksatla kullanılacağını bilmiyordum" dedi.

Yorumlar 50 Yorum Var
  • Kaan Çağlayan 15.12.2021 07:16
    Bülent Arınç ismini duyunca midem bulanıyor
  • hasanoğlu 13.12.2021 22:14
    bülent arınç ALLAH seni rezil ediyor uyan arık
  • Bozkurt 13.12.2021 19:42
    Bülent bey ak partiyi yeriyordun. Nasıl seni iyi yola getiriyorlar mı. Hangi gemiye bindigine dikkat etmezsen böyle olur.
  • kmk 13.12.2021 19:30
    Arınç zorunamı gitti
  • Sefil Bulo 13.12.2021 18:33
    Bülent Arınç'ın kilosu kaça acaba? Hatırlayan var mı?
Daha fazla yorum görüntüle