Fatih Altaylı, Göksu'yu zora düşürmek için sorduğu soruya aldığı cevap karşısında şaşkına döndü. 
CHP'li İBB'nin yapmak istediği projelere AK Parti'nin karşı çıktığı şeklindeki iddialar cevap veren Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Fatih Altaylı'dan AK Parti'nin karşı çıktığı tek bir projeyi açıklamasını istedi.  Fatih Altaylı, CHP'li İBB'nin Taksim çevre düzenlemesiyle ilgili hazırladığını ileri sürdüğü projeyi AK Parti engellemedi mi diye sordu, sonrası çok çarpıcı bir diyaloga dönüştü. 

TAKSİM PROJESİ GERÇEĞİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, katıldığı canlı yayında Ekrem İmamoğlu yönetiminin algı operasyonlarına yanıt verdi. Göksu, İBB'nin proje üretemedikçe 'Engelleniyoruz' bahanesine sığındığını belirtti. Program sunucusu Fatih Altaylı ise 'Taksim Meydanı projesini engellemediniz mi?' sorusunu yöneltti. Göksu böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtince şaşkınlığını gizleyemeyen Altaylı, 'Allah Allah. Gazeteler yazıyor ya.' ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'na: Hangi kanalda, hangi yazarlarla çıkmak istiyorsa, hodri meydan diyorum

Taksi konusunda eksik yaptığımız şeyler olmuş. Biz şimdi yeni modeller yapmak zorundayız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı hangi kanalda, hangi yazarlarla çıkmak istiyorsa, hodri meydan diyorum. İBB'de şöyle bir şey var. Sabah kalktığımızda hangi işi yapacağımız diye değil hangi algıyı yöneteceğiz diye bir ilizyonist çalışma yapılıyor. İBB bize CHP'nin görünen yüzünü sundu. İstanbullular bunu görüyorlar. Biz bu konuda İstanbul halkının lehine, menfaatine, geleceğine her şeye katkı sunmaya hazırız."

Yorumlar 119 Yorum Var
  • Teknisyen 15.12.2021 23:48
    Başkanım Allah size uzun ömürler versin sizde olmasanız bunlar istanbulu tamamen rezil rüsvan edecekler.
  • Candan 15.12.2021 19:16
    Fatih direk mort kafasi yerden kalkmadi
  • Samiye ozsan 15.12.2021 19:16
    Herşey guzel oldu degilmi ey istanbul bunlar daha iyi gunler
  • DERSAADET 15.12.2021 16:58
    geleceğin ibb başkanı .inşallah
  • Deredede 15.12.2021 13:33
    Bekçiler armalı gaps çok var insanları iziyorlar
Daha fazla yorum görüntüle