Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TRT Haber Canlı yayından  İYİ Parti milletvekili Nurettin Yılmaz'ın döviz kurlarındaki düşüş sırasında yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi. 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: Sosyal medya üzerinden yalan yanlış propaganda yapanların canına okuyacağız. Kimsenin Türk lirası ile özellikle de başta küçük yatırımcılar olmak üzere bireylere ve Türkiye’ye zarar verme hakkı ve yetkisi yoktur.

Bakan Nebati canlı yayında Durmuş Yılmaz'a cevap verirken şunları söyledi

Cumhurbaşkanımız bir açıklama yapıyor ve bu açıklama piyasanın deyimiyle satın alınıyor. İnsanlar gece dövizlerini bozdurmaya başlıyor. Türkiye Cumhuriyeti'nde Merkez Bankası'nda başkanlık yapmış olan bir beyefendi diyor ki "Bu bir müdahale ile yapılmıştır". Hiçbir şekilde müdahale olmadı. Bu spekülatif değil de nedir?

Cumhurbaşkanımız kürsüden indiğinde düşmeye başlamıştı, çünkü bu köpüktü. Bu beyefendi hesap verecektir. Bu tür ihanetlere izin vermeyeceğiz.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • erdal 23.12.2021 08:44
    beyefendi demeyin buna....hakedene deniliir ...bu zaat deyin lütfen
  • Vatan sevdalısı 22.12.2021 13:50
    Cumhurbaşkanı ısrarla döviz almayı dedi ama fırsatçılar elindekini üç kuruş para kazanmak için gitti aldı defalarca ikaza ramen reis ekonomik kurtuluş savaşındayız dedi savaşda ölenler sayılmaz imiş adam tek hamlede binlerce düşmanı dolar fırsatçısını egale etti savaş aklı başkadır
  • Mahmut Akar 22.12.2021 10:44
    Küçük yatırımcı, zarar etmesin diye, operasyonlar gündüz yapılmalıdır. Düştüğünü gören çekilebilsin. Ama ille de herkesin zarar etmesini istemek hiç doğru değil.
  • Yunus 22.12.2021 10:12
    Kimlere hizmet ettiğini anlamak hiç zor değil.
  • Selahattin Şenocak 22.12.2021 10:01
    Reise helal olsun bütün zorlukların üzerinden geldiği gibi vatan hainlerine inat bununda üstesinde gelecektir.
Daha fazla yorum görüntüle