Dini nikahlı eşini demir sopayla darbedip, bıçakla yaraladı

Adana'da Serkan T. (41), otele başka bir erkekle otele girdiğini iddia ettiği Suriye uyruklu dini nikahlı eşi Sara B.'yi (26) otel içinde demir sopayla darbedip, bıçakla yüzünden yaraladı.

Dini nikahlı eşini demir sopayla darbedip, bıçakla yaraladı
Dini nikahlı eşini demir sopayla darbedip, bıçakla yaraladı
GİRİŞ 23.12.2021 06:00 GÜNCELLEME 23.12.2021 06:12
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Olayın ardından kaçmaya çalışan Serkan T., elleri kanlı halde polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Olay, saat 03.30 sırasında merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Caddesi'ndeki bir otelde meydana geldi. Birkaç yıl önce dini nikahıyla evlendiği Suriye uyruklu eşi Sara B.'nin bir süredir eve gelmediğini öne süren Serkan T., iddiaya göre takip etmeye başladı. Bir otele giren eşinin ardından içeri giren Serkan T., yanında bir erkek olduğunu iddia ettiği Sara B.'ye saldırdı. Sara B.'yi demir sopayla vurarak darbeden Serkan T., ardından yüzünden bıçakladı.



Yaralı kadın can havliyle otelden çıkıp, kaçmak isterken bilincini kaybedip, bayıldı. Çevrede bulunan vatandaşlar, yaralı kadının yardımına koşup, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Bir süre yaralı kadının başında bekleyen Serkan T., polislerinin geldiğini görünce kaçmak istedi. Durumu fark eden polis, Serkan T.'yi kaçmaya fırsat bulmadan kıskıvrak yakaladı. Yaralı kadın ise olay yerine sevk edilen sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Sara B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

'BAŞKASIYLA OTELE GİRDİ'

Polis tarafından yakalanan ve elleri kanlı olduğu görülen Serkan T., gazeticilere "Bir aylık çocuğum var benim. Başkasıyla otele girdi" diye konuştu. Polis aracına birdirilirken görüntülenmemek büyük çaba sarf eden şüpheli "Çekmeyin, Allah kimsenin başına vermesin" dedi. Gözaltına alınan Serkan T., polis merkezine götürüldü.

Otelde yapılan incelemede ise olayda kullanılan kırık bıçak ve demir sopa bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    toplumumuzda çok yanlış bilinen bir ahlak anlayışı vardır.kadın zina yaparsa namussuz denir erkek yaparsa göz yumulur erkektede iffet ve namus vardır.ayrıca zina yapan kadını dövmek şiddet ve madur acındırmakta doğru değildir.olmadı zina yapana plaket ve madalya verelim öylemi
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    erkek arkadışını aldatan ve oynatan kızlar ve eşini aldatan kadınlar dayak yediğinde şiddet madurumu oluyor.çağdaş enteller ve laikler kadın aşırı özgür olsun herşeyi yapsın dayak yemesin istiyor o özgürlük manda ve inektede yoktur.akşama ahıra gelmesi lazım
    Cevapla
  • osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    15 yaş fark, yoksulluk, adamın tipi de belli.Neden resmi nikah yapmıyorsun? Maalesef zina olayları gırala artık ve normal.Rabbim her ikisini de affetsin ve tekrarından muhafaza eylesin.
    Cevapla
  • Muhammed Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Şiddetin önü kesilmiyor malesef. Ya batı medeniyeti gibi tam namussuz olmak gerekiyor. Yada İslam nizamına uygun maddeler gelmeli namussuzlukta suç sayılmalı. o zaman vatandaş kendi adaletini aramaz.
    Cevapla
  • Abhaz54 2 yıl önce Şikayet Et
    Her aksiyonun bir reaksiyonu vardır. Bu olacakları göze almış bu kadın. Kadına şiddete tabiki hayır. Ama bu olayda insanın katil olmaması çok zor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail açıklaması! 1019 ürün dahil edildi