Doktora saldıran kişi tutuklandı! Bakan Koca'dan açıklama!

Bakan Koca, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Dr. Emre Bilgin'e görevi başında saldırıp, burnunu kırmasına neden olan kişi hakkında açıklama yaptı.

Doktora saldıran kişi tutuklandı! Bakan Koca'dan açıklama!
Doktora saldıran kişi tutuklandı! Bakan Koca'dan açıklama!
GİRİŞ 23.12.2021 21:33 GÜNCELLEME 23.12.2021 21:36
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Dr. Emre Bilgin'e görevi başında saldırıp, burnunu kırması nedeniyle gözaltına alınan Yunus Emre Demir (24), çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.



BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hakkında 'beyaz' kod verilen saldırganın tutuklandığını anımsatarak, "Bolu A.İ.B. Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, görevi başındaki doktora saldıran ve hakkında beyaz kod verilen kişi tutuklandı. Saldırgan, olayda, sıra bekleyen hastaları da rahatsız etmişti. Sağlıkta şiddete karşı harekete geçen tüm kurumlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

BAŞSAVCILIK'TAN AÇIKLAMA

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"BAİBÜ Göz Polikliniği içerisinde muayene için sıra bekleyen M. Kaya (43) ile imam nikahlı eşi olan Y.E. Demir (24) isimli şahısların poliklinik çalışanı hemşireler ile sıra nedeniyle tartıştıkları, tartışma esnasında bayan şahsın görevlilere hakaret içerikli söylemlerde bulunduğu, Y.E. Demir isimli şahsın da E. Bilgen (30) isimli poliklinikte görevli göz doktoruna yumruk atmak suretiyle yaraladığı tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısından alınan talimatlara istinaden ‘Kasten Yaralama Tehdit ve Hakaret’ suçlarından tahkikata başlanması, Y.E. Demir isimli şahsın mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığı'nda hazır edilmiş, M. Kaya isimli şüphelinin ise alınan ifadesi sonrası serbest bırakılmış. Şüpheli Y.E. Demir tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilmiş. Şüpheli nitelikli kasten yaralama suçundan tutuklanmıştır."

YORUMLAR 12
  • bülent 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi olmuş, olması gereken, sadece doktora değil tüm insanlığa yapılan saldırılar cezasız kalmamalı, haysiyet cellatlığı, iftiranın da bir bedeli olmalı..
    Cevapla
  • Müslüman Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    genel sağlık sigortası süresiz bitirilmeli ve bu karar yargı denetimi dışında olmalı, avukatlara kalırsa sağlık çalışanı üste para verir
    Cevapla
  • ses 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasılki her hayrın başı. Besmelei şerife ise.Herdeveletin. Başıda. Adelettir.Bunu. sağlayamazsan.git dağda. koyun. güt.daha güzel.
    Cevapla
  • gerçekler acıdır 2 yıl önce Şikayet Et
    ''bilim ve sanat saygı görmediği toplumu terk eder'' İBNİ SİNA doktorların yakasık yuzde 10u işinden ayrıldı. ve birçoğu yurtdısına daha iyi gelecek için kaçıyor.
    Cevapla
  • Memur Bolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer sağlıkçılara saldırılar böyle devam ederse, yakında hastalar muayene olacağı doktor bulamayacak
    Cevapla
  • Sinan Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Şuanda hastaya bakmamak için 40 takla atıyorlar zaten randevu alabilirseniz şanslısınız hele diş hastaneleri temelli kepenk indirmiş. Özel diş kliniklerinde korona yok, resmi diş hastanelerinde korona bahanesiyle çalışan yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme