Kahreden olay! Göz yaşlarına boğuldu

Antalya'da geri manevra yapan kamyonetin altında kalan Dürdane Eser (68), yaşamını yitirdi. Haberi alıp olay yerine gelen Selim Eser (70) ile fenalaşan araç sürücüsü ve kadının yakınları gözyaşlarına boğuldu.

GİRİŞ 24.12.2021 08:32 GÜNCELLEME 24.12.2021 09:19
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Antalya'da dün saat 14.30 sıralarında, Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi 2340'ıncı Sokak'ta yürekleri yakan bir olay meydana geldi.

KAMYONET GERİ MANEVRA YAPIYORDU

DHA'da yer alan habere göre bir sitedeki markete gıda malzemesi bırakan Volkan Gökçen (38), kamyonetiyle geri manevra yaptığı sırada, yolun karşısına geçmekte olan Dürdane Eser'i fark etmedi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Eser'in kamyonetin altında kaldığını görenler, şoförü uyarıp aracı durdurdu. Durumun bildirilmesi üzerine gelen itfaiye ekipleriyle mahalleli tarafından aracın altından çıkarılan Eser'in, yaşamını yitirdiği belirlendi.

SÜRÜCÜ EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Eser'in ölümüyle fenalık geçiren sürücü Volkan Gökçen, "Ben ne yaptım, hayatım bitti. Ben nasıl yaptım bunu" diye gözyaşı döktü. Polisler tarafından sakinleştirilen Gökçen, ekip aracına alınıp polis merkezine götürüldü.

EŞİNİN CANSIZ BEDENİNE SARILDI

Olayı duyup gelen Selim Eser ise eşinin cansız bedenine sarılıp ağladı. Polisler tarafından teskin edilmeye çalışılan Eser, "Dürdane ben sensiz ne yaparım şimdi" diyerek, gözyaşı döktü.

ADLİ TIP KURUMUNA GÖTÜRÜLDÜ

Eser'in yakınları da bu sırada kamyoneti tekmeledi. Olay yerindeki incelemelerin ardından Dürdane Eser'in cenazesi, adli tıp kurumuna götürüldü.

YORUMLAR 15
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Ticari araçların çoğu tehlike saçıyor; bunları kullananların kimi duyarsızlığından, kimi iş yoğunluğundan algıları zayıflıyor! Geçenlerde bizim başımıza geldi; site içinde bir kamyonet, aracımızla arkasında beklerken birden geri manevra yapmaya başladı! Kornaya bastık ama farketmedi ve gelip aracımıza vurdu. Bir başka vahim durum da SRC ve psikoteknik belgelerinde! Bunları veren firmalar, şoförleri görmeden, eğitim vve test yapmadan veriyor bu belgeleri; hal böyle olunca da böyle vahim olaylar olabiliyor. Bunlara park sensörü ve geri manevra alarmı (öyle horoz/köpek sesi değil, uyarıcı ses tonuna sahip) zorunlu olmalı.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    altında araç var hala acele ediyorsun in aşağı bak kamyonet kullanıyorsun neresinin kör nokta olduğunu biliyorsun ben ataca binerken önce etrafını dolanıp etrafa bakıyorum gelen gidenin mesfesine bakıp araca ne kdar yakıaşacağını tahmin edip ona göre hareket ediyorum kimse görmedim etmedim demesin yaptığın işi ciddiyetle yapsaydın her yeri görürdün
    Cevapla
  • Ender 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin İnsanın karısı gidimi yarısı gitti demek sabır versin
    Cevapla
  • Guaidoglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabir servisin. Ama ölüm son degil, baslangic. Insallah öbür tarafta bulusursunuz.
    Cevapla
  • Leyla 2 yıl önce Şikayet Et
    Video içimi parçaladı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?