CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, BİZİM TV youtube kanalında Lale Özan Arslan'ın konuğu olduğu programda skandal ifadeler kullandı. Erdoğdu, İsmet İnönü'ye atıf yaparak, "Sizi biz bile kurtaramayız" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, yine hükümete tehditler savurdu. İsmet İnönü'nün 27 Mayıs darbesi öncesi Menderes iktidarına 'Bu yolda devam ederseniz sizi ben bile kurtaramam' sözlerine atıfta bulunan Erdoğdu, "Türkiye Cumhuriyeti'ne bu 82 milyon güzel insana bu kötülüğü yaparsalar, ben samimi söylüyorum biz de kurtaramayız. Onun için akıllarınızı başınıza toplayın, hani bunu diyecekler ki İsmet Paşa'nın lisanını kullanıyor. Bu yaptığınızın sonu yok. Karşıda gördüğünüz ışık, tünelin sonu değil tren üstünüze geliyor" ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE DE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I TEHDİT ETMİŞTİ

Aykut Erdoğdu daha önce de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı tehdit söyleminde bulunmuştu. CHP İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu, Twitter'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik, "Sizi seçimle indirdikten sonra vatana ihanetten yargılanmanız için bütün gücümle çalışacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar 188 Yorum Var
  • Dağcı 27.12.2021 22:26
    Dikkatli ol o tren sana çarpmasın
  • Ahmet kılıçdah 27.12.2021 12:37
    O trenin içinde siz varsınız makinisti ise Kılıçdaroğlu dur cumhurbaşkınımız size nasıl makas attırdı böyle giderseniz bütün köprüleri yıkacaksınız arkanızda yolculuk yapan garip gurabaya yazık olacak
  • Ruhi 27.12.2021 09:32
    Tencere tava hepsi hava.
  • Baykuş 26.12.2021 20:10
    Kenan evrençiler
  • Hasan 26.12.2021 18:32
    CHP'nin başındaki kesmeyen tahtadan kılıç gibi işkembeyi kübradan sallayıp durma. O kadar erkeksen yap hadi.
Daha fazla yorum görüntüle