İstanbul'da dehşet! Kalbinden bıçaklayıp Tik Tok videosu çektiler

İstanbul Büyükçekmece'de site bahçesinde yaşanan bıçaklı kavgada 17 yaşındaki Ensar Halife göğsünden bıçaklanarak ağır yaralandı. İki şüpheli, olaydan sonra çektikleri Tiktok videosundan yola çıkılarak yakalandı.

İstanbul'da dehşet! Kalbinden bıçaklayıp Tik Tok videosu çektiler
İstanbul'da dehşet! Kalbinden bıçaklayıp Tik Tok videosu çektiler
GİRİŞ 28.12.2021 20:39 GÜNCELLEME 28.12.2021 20:41
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

İstanbul'da  tartıştığı kişilerce bıçaklanan bir genç ağır yaralandı. 

Olay 26 Aralık Pazar günü Büyükçekmece Pınartepe Mahallesi'nde bulunan bir sitede meydana geldi.

Arkadaşının yaşadığı siteye misafir olarak gelen Doğu Türkistan uyruklu 17 yaşındaki Ensar Halife, burada Yusuf Baran D. (16) ve Hüseyin Ulaş H. ile tartıştı.

Site bahçesinde yaşanan "niye baktın" tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Ensar H. göğsüne aldığı iki bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Ağır yaralanan Ensar Halife, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yoğun bakıma alınan Halife'nin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Ensar Halife'nin hastanede tedavisi sürerken polis olayla ilgili çalışma başlattı.

BIÇAKLAYIP TİKTOK VİDEOSU ÇEKTİLER

Olayın ardından Yusuf Baran D. (16) ve Hüseyin Ulaş H. "Sizce ben adam vurduktan sonra karakolda tiktok çekmiş miyim" yazarak video çekti ve paylaştı. 

TUTUKLANDILAR

Sosyal medyada yayınlanan görüntüden yola çıkan ekipler, şüphelilerin yerini tespit etti. Yusuf Baran D. (16) ve Hüseyin Ulaş H. Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Polis, videonun karakol dışında çekildiğini belirtti. İki şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR 86
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Filmlerde sigarayı alkolu sansürlüyorlar tamam sorun yok ama silah kavga çete dehşet daha daha neler serbest gelde anlam ver sonra bunun gibi vakalar şaşırmaya gerek yok toplumsal TV lerden yönetiliyoruz
    Cevapla
  • Xxxxx 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsan hayatını tiktok videosuna malzeme olarak görecek kadar gerçek dünyadan kopmuş, hayal alemine kapılmış zavallılar. Bu işleri oyun sandıkları İçin bir de videoya çekip ilgi çekme düşüncesi ile yayınlıyorlar. Kendi elleriyle kendilerini ele verdiklerini akıl edemeyecek kadar kafaları gidik harbiden. Tam bir psikolojik vaka. Bence içeri tıkmak bunları islah etmez. Bunların akli yönden tıbbi desteğe ihtiyaçları var bence.
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    ölümü oyunmu zannediyor gençler
    Cevapla
  • hakimmm 2 yıl önce Şikayet Et
    deliler
    Cevapla
  • Ayısigi 2 yıl önce Şikayet Et
    Anne babalar dikkat etmeleri gerekiyor cok köyu bur durum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi