CHP'ye ait araçta uyuşturucu çıktı: İl başkanının iki oğlu gözaltına alındı

CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Aşık'ın oğulları partiye ait arabada uyuşturucu madde ile yakalandı. Uyuşturucu madde kullanımı kayıtları olan CHP'li başkanın iki oğlu gözaltına alındı.

GİRİŞ 31.12.2021 11:59 GÜNCELLEME 31.12.2021 13:17
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Aşık’ın oğulları Metin Tamer Aşık ile Çetin Aşık, partiye ait arabada uyuşturucu madde metamfetamin ile birlikte yakalandı. Uyuşturucu madde kullanımı kayıtları olan CHP’li başkanın iki oğlu, uyuşturucu madde ticaretinden gözaltına alındı.

Osmaniye İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında 80 HH 100 plakalı aracı şüphe üzerine durdurdu. Aracın CHP Osmaniye il teşkilatına ait olduğunu tespit eden ekipler, araç içinde bulunan şahısların uyuşturucu kullanmak ve ticaretini yapmaktan suç kayıtları olduğunu belirledi.

CHP'YE AİT ARAÇTA UYUŞTURUCU ÇIKTI 

Durdurulan aracın içinde bulunan ve uyuşturucu ticaretinden kaydı bulunan Metin Tamer Aşık ile uyuşturucu kullanmaktan kaydı bulunan Çetin Aşık'ın CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Aşık'ın oğulları olduğu ortaya çıktı.

Araç içinde yapılan aramada iki kardeşe ait 158.54 gram metamfetamin maddesi ele geçirilirken Metin Tamer ve Çetin Aşık, 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti' suçundan gözaltına alındı.

YORUMLAR 87
  • osmanoğlu2023 2 yıl önce Şikayet Et
    fetönün lafını uygulamaya alan ikinci parti chp! çünkü her yasağı mübah gören ve bunu uygulayanlar ortada zaten...
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben cumhur başkanı olsa idim bunları çoktan ziplatmistim bunlar siyasi mafya devletinin bütün imkanlarını toplumu çökertmek yoketmek için kullanan dış düşmanların içerdeki siyasallasmis ....... anladınız
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Kapatın bu partiyi gitsin nekadar terorissevici varsa bunun içinde bünyesi altında
    Cevapla
  • NuR76 2 yıl önce Şikayet Et
    Hdp ile kol kola girdikleri belli chp nin arabasindan uyuşturucu cikar "ilk araba değil " Hdpkk nin arabasindan terrorist çıkar! Hepsini atacan hapise
    Cevapla
  • BİROL 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Kul bunlara oy verenler zaten dinden soğumuştur ve hatta soğumaktan öteye geçmiştir.Neler düşünüp neler yaptıkları ortada.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?