Şehit bekçi için tören düzenlendi

Batman Huzur Mahallesi'nde silahlı saldırıda şehit olan bekçi Abdurrezak Kanat için emniyet müdürlüğünde tören düzenlendi.

Şehit bekçi için tören düzenlendi
Şehit bekçi için tören düzenlendi
GİRİŞ 01.01.2022 12:04 GÜNCELLEME 01.01.2022 13:54

Törene Batman Valisi Hulusi Şahin, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Ak Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, şehidin ailesi ve yakınları ile çok sayıda mesai arkadaşları katıldı.
Yapılan törende şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı tören alanına getirildi. Saygı duruşunun ardından şehit Abdurrezak Kanatn’ın özgeçmişi okundu. Törende Batman Valisi Hulusi Şahin ve Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu da birer konuşma yaptı. Ardından şehit bekçi Abdurrezak Kanat için dualar edilerek törene katılanlardan helallik alındı.

Törende şehidin ailesi gözyaşlarına boğuldu. Törenin ardından katafalktan alınan şehidin naaşı mesai arkadaşları tarafından omuzlanarak ambulansa konuldu. Şehit Abdurrezak Kanat’ın cenazesi, Mehmet Emin Terece Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Örme Gözü Mezarlığı’na defnedilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!