Esenyurt’ta psikolojik sorunları olduğu öğrenilen şahsın, 22 katlı binanın 11’inci katındaki intihar girişimi çevredeki duyarsız vatandaşların eğlencesine dönüştü. Uzun süren intihar girişimi sırasında kimisi çekirdek yiyip ‘Atla’ diye tezahürat yaptı, kimisi muhabirleri taklit etti, kimisi de şahsın gözüne lazer tuttu. Şahıs 15 saat sonra polis tarafından kurtarılarak emniyete götürüldü.Olay, Esenyurt Kıraç’ta dün sabah 05.00 sıralarında saatlerinde başladı. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir şahıs 22 katlı binanın 11’nci katındaki balkona çıktı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar polis sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Şahıs saatlerce müzakereci polisler tarafından ikna edilmeye çalışıldı.


Çekirdek yiyip atla diye tezahürat yaptılar
Saatler boyunca balkonun korkuluklarından aşağıya sarkan adamı çevredeki vatandaşlar ise film izler gibi izledi. Vatandaşlar soğuk havaya aldırmadan olayı cep telefonu ile görüntülemek için adeta birbirleriyle yarıştı. Şahsın ikna çalışmalarının uzun sürmesi çevrede bulunan bazı vatandaşların eğlencesine dönüştü. Bazı gençler çekirdek alarak olayı film izler gibi izleyip ‘Atla’ diye tezahürat yapması dikkat çekti.

Balkondan sarkan şahsın gözüne lazer tuttular
Yaşanan olayda bazı duyarsız vatandaşların yaptıkları, kendilerince oyun olan hareketler görenleri şaşkına çevirdi. Şahıs ikna çalışmaları sırasında zaman zaman balkondan aşağıya doğru sarktı, bu sırada çevrede bulunan bir vatandaş, şahsın gözüne lazer tuttu. Şahsın lazerden etkilenmemesi faciayı önledi.

15 saat sonra balkondan sarkan şahsı polis kurtardı
Balkondaki şahsı ikna etmek için uzun süre uğraşan polis ekipleri, şahsı ikna etmeyi başaramadı. 15’inci saat içinde şahsın balkondan tekrar sarkması üzerine kahraman polis memuru, hızlı bir şekilde hareket ederek şahsın bir anlık dalgınlığından faydalanarak yakalayıp balkona aldı. Şahsı sakinleştiren polis ekipleri, daha sonra binadan çıkartarak polis merkezine götürdü.

 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Mahmut 02.01.2022 18:44
    Bu adam Türk vatandaşı değil sanırım öyle görünüyor sanki sadece milleti oyalıyor youtube fenomeni olacak
  • Çiçek 02.01.2022 13:31
    Allah akıl fikir versin bu durumda ki kişilere yardım edilmeli atla gibi yanlış kelimeler sarf etmeleri hiç dogru deyil zaten psikoloji si iyi olsa o durumda olmaz
  • Selim 02.01.2022 12:19
    Para cezası olmadan bu millet iflah olmaz. Atla diyenlere yazılsın bakalım 500 lira ceza, ağızlarını kerpetenle bile açmazlar bir daha.