Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), örgüte yaşattığı hezimeti itiraf etti.

TSK'nın art arda gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla köşeye sıkışan ve ağır darbe alan terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu, hezimeti itiraf etti.

İHA ve SİHA korkusundan mağarasından çıkamayan Karasu, örgüt medyasına açıklamalarda bulundu.

"SALDIRILAR ÇOK AĞIRDI"

Karasu, "Türkiye çok boyutlu bir saldırı yürüttü ve yürütüyor. Zaten açıkça söylüyorlar. 'Tek bir kişi bırakmayacağız' diye. Saldırılar çok ağırdı. Gerçekten de çok ağırdı." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 29 Yorum Var
  • sedat 05.01.2022 15:14
    PKK terörü bitmeden Türkiye'de ekonomi düzelmez. İnanmayan terör için son 40 yılda harcadığımız paralara baksın. Şimdi HDPKK terörünü kardeş ilan edenler ne kadar gerçekçi ona bakmak lazım. Bu Türkiye'de çok denendi ,tilkiyle, çakalla masaya oturulmaz, en nihayetinde hayvandır ,güven olmaz. Şimdi bizim bildiğimizi CHP bize yutturmaya çalışıyor. Olan Türkiye'ye olacak, Zaman kaybı, insan kaybı.
  • Adnan 05.01.2022 14:27
    chpkk teskereye niçin hayır dedi şimdi daha net anlaşılıyor.Bu bebek katillerinin bitmesini istemiyorlar çünkü chpkk ve hdpkk ittifakı buna bağlı azda olsa pkk doğudaki seçmene baskı yaparak hdpkk,ya oy devşirmeye devam ediyor.İstanbu belediyedindeki terörist yapılanma örneği malum büyük şehirlerdeki hdpkk seçmeninin beklentisi bu belediyelerden çıkar elde etme anlaşmaları bunun üzerine
  • Kenan 05.01.2022 14:10
    Tüm türkiye halki uyanirda CHP ve HDPye olan desteklerini birakip, PKK'nin son umudu olan 2023 secimleri hüsranla biterse, PKK'da biter ve türkiye defteri onlar icin ebediyete kadar kapanmis olur. Ama halen daha gercekleri göremeyen insanlarimiz mevcut
  • Kenan 05.01.2022 14:05
    40 yildir terör faliyetlerinizden dolayi her kesimden insanimizin canlarina kiydiniz ve basarili oldugunuzda bayram yapiyordunuz. Sevinme sirasi bize geldi
  • Karami 05.01.2022 14:03
    Sıra artık sizde. Ne güvendiğiniz Amerika, ne Avrupa ve ne de Yahudi köpekleri sizleri asla koruyamayacak ve kurtaramayacaktır. İçerideki yoldaşlarınız CHP ve yavrucuk larını da bir telaş almış durumda.
Daha fazla yorum görüntüle