Ümraniye'de bir ortaokulda kavga eden iki öğrenciden birinin annesi okula gelip diğer öğrenciyi görmek istedi. Yönetimden olumsuz cevap alan anne ile anneanne iddiaya göre içeri girip hakaretler savurdukları okul müdiresini darbetti. O anlar diğer veliler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. 

Ümraniye'de 3 Ocak Pazartesi günü bir ortaokulda 12 yaşlarında 2 erkek öğrenci kavga etti. İddiaya göre, kavga eden öğrencilerden birinin velisi olan N.Ç., okul müdiresi Mısra Kardeşler'in yanına konuşmak için geldi. Çocuğuyla kavga eden öğrenciyi görmek isteyen veli, olumsuz cevap alınca öfkelendi. Veli okuldan ayrıldıktan bir süre sonra annesi Z.Y. ile birlikte tekrar müdirenin odasına girdi. Anneanne Z.Y., Mısra Kardeşler'i önce vurarak yere düşürüp yerde tekmelemeye başladı. Öfkeli anneanneyi odada bulunan diğer kişiler sakinleştirmeye çalıştı. Koltuğa oturtulan anneanne, müdire Kardeşler'e küfür ve tehditler savurdu. Daha sonra anne N.Ç. de okul müdiresi Mısra Kardeşler'i saçından tutarak kafasını defalarca masaya vurdu. 

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI 

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede okula gelen polis ekipleri, anne ve anneanneyi gözaltına aldı. Müdire Mısra Kardeşler, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi gören Kardeşler, 3 gün iş göremez raporu aldı. Adliyeye sevk edilen anne ve anneanne ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

ÖFKELİ ANNEANNE KAMERAYA YANSIDI

Okul müdiresi Mısra Kardeşler'in darp edilmesinin ardından anneanne Z.Y.'nin odada sinir krizi geçirdiği ve Kardeşler'e küfür ve tehditler savurduğu anlar diğer veliler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. 

Yorumlar 143 Yorum Var
  • cemil 06.01.2022 14:20
    herzamanki gibi yapanın yanına kar kalıyor şimdi sosyal medya ve tv kanallarına ulaştımı görüntüler tekrar göz altı ve tutukluluk çıkar. Malesef ülkemizde hukuk böyle yürümeye başladı.
  • Vatandaş 06.01.2022 14:19
    Bilinçsiz veliler sen böyleysen çocuğunda böyledir çünkü şiddeti öğrenmiş senden diğer çocuğu görmek istemesi kesin diğer öğrenciyi dövecekti bu kişiler belli dolmuşlar çocuğu göremeyince müriyeye saldırmışlar o öfke bir yerden çıkacakmış tüh yazıklar olsun böyle insanlara
  • Yüksel 06.01.2022 13:51
    Ne bu ya kimi hastane bassın kimi okul bassın kimi sigara pahalındalı diye millet hakaretler yağdırsın acele tarafından cezala artırılmalı ve hükümetin öncelikle yapacağı yol köprü gibi hizmetleri bırakıp her yere hücre tipi hapishaneler yapıp suç işleyenleri hücreye atmalı ve bunları gün içerisinde boş yatırmayıp yanan ormanlarımızda fidan dikiminde çalıştırmalı kısacası boşa beklemeyip aynı zamanda çalıştırmalı yoksa bu ve bunun gibilere rahatlık batıyor
  • Haydar emmi 06.01.2022 13:25
    Bunları tutuklayın ki millete ibret olsun.
  • GÖKHAN 06.01.2022 13:09
    aynı darp ı öğretmen veliye yapsa öğretmen ana habere çıkar.hem hapis alır hem görevinden atılır.veli darp ediyor mahkemede çıt yok.serbest kalıyor.Allah yöneticilerimize adaletle hüküm vermeyi nasip etsin.veliler öğrenciler çığırından çıktı bu adaletsizlik yüzünden
Daha fazla yorum görüntüle