Aksaray'da şofben faciası! Evi bu hale getirdi

Aksaray'da evin banyosunda oluşan gaz sızıntısını fark etmeyen genç, şofbeni açınca sıkışan gaz bomba gibi patladı. Evin duvarlarının yıkıldığı şiddetli patlamada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

GİRİŞ 07.01.2022 07:26 GÜNCELLEME 07.01.2022 09:49

Olay gece yarısı Kurtuluş Mahallesi 3822 Sokak'ta bulunan müstakil bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Salman ailesinin yaşadığı müstakil evin banyosunda bulunan tüplü şofben akşam saatlerinde gaz kaçırmaya başladı.

Şofbenin gaz kaçırdığını fark etmeyen 18 yaşındaki Hüseyin Salman gece yarısı duş almak için banyoya girdi. Olacaklardan habersiz şofbeni açmak isteyen Hüseyin Salman’ın şofben şalterini açmasıyla müstakil evde adeta bomba etkisi oluşturan bir patlama yaşandı.

Bomba gibi patlayan şofben evin duvarlarını yıktı

Evde sıkışan gazın şiddetli şekilde patlaması sonucu yatak odası ve çocuk odasının duvarları yıkıldı. İHA'nın haberine göre; patlama sonucu Hüseyin Salman, annesi Lale Salman (41) ve kardeşi Abdullah Salman (17) yaralandı. Patlamanın sesiyle uyanan mahalle sakinleri durumu hemen 112 Acil çağrı merkezine bildirdi.

Patlamanın olduğu evde büyük çapta hasar meydana geldi

1 YARALININ DURUMU AĞIR

Patlamada evin komple yıkılmaması olabilecek bir diğer faciayı önledi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı, itfaiye ekiplerinin de elektrik ve gaz kesme müdahalesi yaptığı patlamada yaralılar sağlık ekipleri tarafından Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Hüseyin Salman Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Patlamayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Patlanın olduğu evde 1'i ağır 3 kişi yaralandı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı