Ambulansa yol vermeyen 3 temizlik görevlisine idari işlem başlatıldı

Muğla'da, ambulansa yol vermeyip, 'Geberen, gebersin' diye bağıran Menteşe Belediyesi Temizlik İşleri'nde görevli 3 personel hakkında idari işlem başlatıldı.

Ambulansa yol vermeyen 3 temizlik görevlisine idari işlem başlatıldı
Ambulansa yol vermeyen 3 temizlik görevlisine idari işlem başlatıldı
GİRİŞ 08.01.2022 20:41 GÜNCELLEME 08.01.2022 20:41
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Rahatsızlanan bir kişiyi evinden alan ve hastaneye sevk etmek üzere hareket eden ambulans, bugün öğle saatlerinde, Menteşe'nin Karamehmet Mahallesi Dicle Sokak'ta Menteşe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne ait çöp kamyonuyla karşılaştı. İddiaya göre, yolu kapatan çöp kamyonunu şoförü, ambulansa yol vermezken, personellerden birisi de 'Geberen gebersin' diye bağırdı. O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülenip, sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler tepkilere neden oldu.



3 KİŞİ HAKKINDA İDARİ İŞLEM BAŞLATILDI

Olayın ardından Menteşe Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Bugün sosyal medyada yer alan görüntüler üzerine, inceleme ve görüntülerde yer alan personeller hakkında idari soruşturma başlatılmıştır" denildi.

ESPRİ YAPMIŞ

Konu ile ilgili açıklama yapan temizlik işçisi Türker Göçmen ise "İşin yoğunluğundan dolayı düşüncesizce sözler sarf ettim. Kötü niyetli değildim. Bu yanlış anlaşılmadan dolayı herkesten çok özür dilerim. Yoksa bir insan yaşamı ile ilgili böyle art niyetli düşünmek mümkün değildir. Ambulans şoförü ile tanışıklığımız ve arkadaşlığımızdan dolayı amacını aşan bir espri yaptım. Bunun yanlış olduğunu sonradan fark ettim ama iş işten geçmişti. Kastım böyle bir düşünce değildi" dedi.

YORUMLAR 26
  • Yozgatli Fetih 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    He he bizde inandık. Hem söylüyor hemde kıvırıyor
    Cevapla
  • Kütahya'lı Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Kuyruk sıkışınca "hata yaptım" mışşşşş.Senin gibilere çöp toplama işi bile çok fazla çok.Tüm kamu hizmetlerinden men edecen böylesini,özellikle de sağlıktan !
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    yol geniş mi yol versinler yapacak bir şey yok adamlar işini yapıyor
    Cevapla
  • Emekli 2 yıl önce Şikayet Et
    Umarım bir gün senin de ambulansla işin olmaz işte o gün sen söylediğin söz gibi" geber "
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    en büyük gibi görünen insanlarımızda böyle; sıkışınca şaka yaptım, espiri yaptım diye kıvırıyorlar. dememeliydim diyen birini duydunuz mu, gördünüz mü?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yıkılan köprünün ABD'ye maliyeti belli oldu! Her gün bir servet kaybedecek...
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...